reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

reklama
brak chętnych??

mam jeszcze trzy próbki mleka bebiko - dwie saszetki 3 jedna 2

jakby któraś z Was chciałaby to proszę o info

Zapraszam na nowości:
1. Zestaw składający się z naszyjnika, bransoletki i 2 par kolczyków. Cena 25zł

2. Naszyjnik z zawieszką, odcienie czerni, grafitu i srebra, z zawieszką, cena 15zł

3. Zestaw bransoletka i kolczyki, cena 10zł

4. Naszyjnik w odcieniach brązu i grafitu, cena 15zł

5. Naszyjnik i kolczyki , koraliki w odcieniach błękitu i złota, cena 15zł

6. Kolczyki, 5zł para

Dodaję, że coś na wzór proponowanych naszyjników już wkrótce, czekam na zamówione kamienie, rzemienie i takie tam:-)

Ostatnia edycja:
Dzięki Elvie:-) Staram się, powoli nabieram wprawy i nowych pomysłów. A robię to nie tylko dlatego że"muszę" ale i spodobało mi się bo tak się wkręcam w tą robotę że o głupotach przynajmniej nie myślę i mam ta satysfakcję że przynajmniej coś robię:-)

Kici przesyłka doszła, ślicznie dziękuję :)
Judysia zamawiam nr 4 jest śliczny. Wyślij mi nr konta na priva :)

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze nie wyswietlaja mi sie Judysiowe cudenka, ktos jeszcze ma problem, czy to u mnie cos nawalilo??????

Do góry