reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

Judysiu biore 13! Jest super i w dodatku z moją szczęśliwa liczbą ;-) "13" uwielbiam bom 13-go urodzona :-) poproszę dane do przelewu na prv :-D

reklama
Judysiu - ja chętnie kupię komplet czarno-panterkowy, ale ja nie mam uszu przebitych, więc chciałabym długi naszyjnik i bransoletę, może być nawet 2 razy wokół dłoni okręcana tak jak ten naszyjnik na jednym zdjęciu pokazałaś. Panterki ostatnio modne i jakoś mnie na nie wzięło;-)

No i czekam na to, co zamówiłam, jeśli się uda;-)

Ostatnia edycja:
Salamandra, jakie piersi! Na ostatniej focie powiedzialabym, ze silikony;-) Bomba!
Ja za moimi tez tesknie. Ostatnio ogladalam film z karmienia Polki chyba w pierwszym miesiacu! Mamo, jakie ja MIALAM duze piersi...

Salamandra, jakie piersi! Na ostatniej focie powiedzialabym, ze silikony;-) Bomba!
Ja za moimi tez tesknie. Ostatnio ogladalam film z karmienia Polki chyba w pierwszym miesiacu! Mamo, jakie ja MIALAM duze piersi...
Nadal podtrzymuję oddanie nadmiaru z moich, tak aby mi duże ładne C zostało;-)

silikony jak u Pam :-) Siostra pstryknela mi fotke i jak zobaczylam, to reszte imprezy przesiedzialam przy stole. Laktator mi nawalil tzn zgubilam uszczelke w samochodzie i nie moglam sciagac.To bylo moje pierwsze wyjscie od porodu.
Az wierzyc sie nie chce, ze moje piersi to 75 A:nerd:

No dobra, zabieram się do pracy, mam już towar i wreszcie czas, tylko kartka mi się zgubiła na której zapisywałam wasze sugestie.
Szukając po wpisach:
Nata, nr 2, zapakowany, pewnie dziś wyślę
Kittek, nr 4 zapakowany, oczekuje na decyzje kiedy wysłać i z czym
Katik, dużo rzemienia w brązach, dziś zrobię
Sospettosa, nr 4 plus kolczyki, dziś zrobię coś podobnego
Agnieszka, spakowane, tak jak się umawiałyśmy, dziś wyślę, bo dopiero dziś odczytałam wiadomość z adresem
Elvie, czarno-panterkowy naszyjnik plus bransoletka, głupie pytanie mam:sorry2: a co jeszcze zamawiałaś? To nie tak że zamawiałaś a ja sobie zapomniałam, miałam wszystko spisane ale kartka zaginęła w akcji... przypomnisz się?
Kamisia, coś na wzór nr 13 bez kolczyków, dziś zrobię.

Zrobię też to co na zdjęciach było, coś na wzór, mam te kamienie, śliczne są! I tą skomplikowanie wygladająca bransoletkę sie postaram zrobić, tylko odrobina cierpliwości. Dziś mam nadzieję zrobić to co powyżej napisane i opóźnione paczuszki przesłać:-)

reklama
Do góry