reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

reklama
Kwiatek - podeślij na priv adres - a o przesyłkę się nie martw mam trochę darmowych znaczków

Elvi - to tyczy się też Ciebie

Judysia - zamawiam nr 2 i poproszę o nr 4 jak już bedziesz miała drugi komplet
wyślij mi na priv nr konta

Tak , na tamtym linku widze wszystko.
Ja poczekam na kolejna porcje, i wtedy rezerwuje cos jak Kittkowa teraz. Tylko jesli moge prosic, by naszyjnik byl podwojnie rzemykowy, w sensie grubsze i wiecej, to biore w ciemno. Kolory w brazie np moga byc.
Jesli oczywiscie sie da ;-)

Postaram się Katik:-) Jutro mnie nie będzie, pojutrze jeszcze dorobię, w piątek mam nadzieje dostać przesyłkę i będą nowości:-)
Nata, nr odłożony dla Ciebie, a nr Ci podam jak zaakceptujesz ten podobny do nr4, oki?

4. Naszyjnik w odcieniach brązu i grafitu, cena 15zł

5. Naszyjnik i kolczyki , koraliki w odcieniach błękitu i złota, cena 15zł

6. Kolczyki, 5zł para

Dodaję, że coś na wzór proponowanych naszyjników już wkrótce, czekam na zamówione kamienie, rzemienie i takie tam:-)

Judysiu, mogłabym liczyć na nr 4?? I do tego jakieś kolczyki do kompletu?? Albo coś w podobnym stylu jesli nie będziesz miała materiału. Ale właśnie czegoś w podobnym stylu szukałam, takiego właśnie codziennego :)

Udało się, zrobiłam kilka rzeczy, miałam to zrobić wczoraj ale wieczorem mi prad wyłączyli i się opóźniło wszystko:-(

7, Kolczyki 5zł
IMG243.jpgIMG244.jpg

8, Bransoletka i kolczyki 10zł
IMG241.jpgIMG242.jpg

9, Naszyjnik i kolczyki 20zł
IMG240.jpgIMG238.jpgIMG239.jpg

10. Naszyjnik 15zł
IMG236.jpgIMG237.jpg

11, Kolczyki zamszowe-ciemny fiolet, nieco jaśniejsze niz na zdjęciu 5zł
IMG233.jpgIMG235.jpg

12, Naszyjnik i kolczyki, 20zł
IMG232.jpgIMG231.jpgIMG230.jpg

13, Naszyjnik, bransoletka i kolczyki, w kolczykach serduszka-swarowskiego, niestety bigle nie są srebrne tylko antyalergiczne, 25zł
Stworzony z myślą o Agnieszce, ma pierwszeństwo:-) Koraliki są bardziej fioletowe niz widać, posatam się jeszcze coś w fiolecie zrobić.
IMG227.jpgIMG229.jpgIMG228.jpg

Ostatnia edycja:
14. Naszyjnik 15zł
IMG251.jpgIMG246.jpg

Była to , jak to moja siostra okresliła "edycja specjalna-zwierzęca" :-D
Więcej rzemykowych jak wreszcie paczkę dostanę:-(

Ostatnia edycja:
reklama
ładne Judysiu

A ja mam do sprzedania sukienke. Fiolet jak na zdj.(bez bolerka)
Dopasowana, rozciagliwa, marszczenia z przodu, regulowane ramiaczka, odpinana brocha, raz ubrana.
Jest w tej chwili w pralni więc zdjecia mam tylko takie. cena 59 ( kupiona za 110 )
(p.s. na fotach moje piersi jak widać przed odciagnieciem :-), zakamuflowane szalem i po odessaniu :-p. Wtedy zepsuly mi impreze, a dziś tesknie za nimi :-( )

Załączniki

• 002 (70).jpg
    002 (70).jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 41
  • 002 (122).jpg
    002 (122).jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 44
  • 002 (218)-1.jpg
    002 (218)-1.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 40
Do góry