Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
![]()
Judysia a coś w takim stylu mogłabyś zrobić?
Albo w takim:
![]()
I jeszcze jedno pisałaś kiedyś o produktach z avonu. Możesz tu wrzucić rzeczy które masz na sprzedaż przynajmniej na allegro nie będziesz musiała prowizji płacić![]()

Piasek pustyni, agat szary, turkus naturalny, marmur, akryl bursztynowy... 30zł
Koraliki fimo i szkalana kostka 15złNata, Katik, Sospettosa wielki wstyd ale na wzór nr 4 nie moge zrobić nic:-( Gapa jestem i zamówiłam rzemyki które się nie mieszczą w koraliki... Wstyd mi bo się podjęłam zamówienia i lipa... Może coś innego z wolnych rzeczy Wam się spodoba? Kolczyki do każdego naszyjnika dorobię bez problemu. Przepraszam:-(
.
zeby ten naszyjnik był na rzemyku, mam uczulenie na metale i robią mi się rany na szyji
, dąło by sie coś z tym zrobić zebyb yl na rzemyku tak jak ten 15 czy 19 tylko z zielenią, tym niebieskim czy turkusem ?? Jak coś to ten też wezmę a zrobisz mi jeszcze jeden :-)