• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dagsillegro !! :)

reklama
Kici
IMG296.jpgIMG292.jpgIMG297.jpgIMG295.jpgIMG294.jpgIMG291.jpg Bransoletka owijana na 3 razy 10zł, kolczyki po 5zł jak zwykle, do wyboru. W realu kolory nieco żywsze.

Isabela
IMG290.jpgIMG289.jpg Jeśli masz uczulenie to zapięcia na rzemykach tez uczulają, zrobiłam taki, bez zapięć, długi wchodzi przez głowę, mozna zrobić supeł aby skrucić po załozeniu, jeśli Ci się spodoba jest Twój. 15zł

Niestety nic więcej teraz nie dam rady zrobić, brak czasu, jak dziś pojadę do szpitala, tak już tylko na kilka godzin zajadę do domu a potem Wrocław. :-(

Ostatnia edycja:
jeżeli kici chce te podwójne kolczyki to je odstąpię a dla mnie wyślij te bo też są ładne :)

a pozatym Kici ma pierwszeństwo więc jak nie uda się zrobić drugiej takiej bransoletki to trudno ja poczekam

Judysiu udusze a ty dobrze wiesz za co!!! Piekny jest ten komplet i gratisy też!!! A kolory jakie cudne! Idealnie pasują i do sukienki i do jeszcze kilku ciuchów!!!!! D Z I Ę K I ! ! ! ! ! !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry