reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

reklama
mam do sprzedania suszarki do włosó zelmer, turystyczne składane na pół
oraz wszelkiej masci ciśnieniomierze, automaty i półautomaty
w razie pytan prosze na priv

Kici
IMG296.jpgIMG292.jpgIMG297.jpgIMG295.jpgIMG294.jpgIMG291.jpg Bransoletka owijana na 3 razy 10zł, kolczyki po 5zł jak zwykle, do wyboru. W realu kolory nieco żywsze.

Isabela
IMG290.jpgIMG289.jpg Jeśli masz uczulenie to zapięcia na rzemykach tez uczulają, zrobiłam taki, bez zapięć, długi wchodzi przez głowę, mozna zrobić supeł aby skrucić po załozeniu, jeśli Ci się spodoba jest Twój. 15zł

Niestety nic więcej teraz nie dam rady zrobić, brak czasu, jak dziś pojadę do szpitala, tak już tylko na kilka godzin zajadę do domu a potem Wrocław. :-(

Ostatnia edycja:
jeżeli kici chce te podwójne kolczyki to je odstąpię a dla mnie wyślij te bo też są ładne :)

a pozatym Kici ma pierwszeństwo więc jak nie uda się zrobić drugiej takiej bransoletki to trudno ja poczekam

Judysiu udusze a ty dobrze wiesz za co!!! Piekny jest ten komplet i gratisy też!!! A kolory jakie cudne! Idealnie pasują i do sukienki i do jeszcze kilku ciuchów!!!!! D Z I Ę K I ! ! ! ! ! !

reklama
Do góry