reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

reklama
Ciesze się że Ci sie podoba:-)
Dziewczyny, jeśli nadal któraś nie dostała przesyłki to prosze piszcie do mnie śmiało. Wydaje mi się że wysłałam wszystko co powinnam, a że robiłam to w czasie tych ciężkich dni to mogłam coś pomieszać, dawajcie znać jeśli cokolwiek jest nie tak.

Zapraszam na nową biżuterię:-)
Jeżeli ktoś coś wybierze to prosiłabym o posta "nr (...) zarezerwowany" i priwa do mnie z adresem do wysyłki. To tak żebym sie szybko mogła połapać bo czasem tylko na chwilke mogę zajrzeć:-) Dziękuję za uwagę:-)

1. Czarno-brązowy naszyjnik + bransoletka do owiniecia 2 razy na reku + 2 pary delikatnych kolczyków na srebrnych biglach, cena 35zł za kpl
jpg.php
jpg.php

2. Naszyjnik Hello Kitty, cena 12zł
jpg.php
jpg.php

3. Naszyjnik, howlit ze szklanąkostką, cena 20zł
jpg.php
jpg.php

4. Naszyjnik, odcienie brązu, zawieszka duża ze szkła malowanego, cena 20zł
jpg.php
jpg.php

Ostatnia edycja:
Judysiu - moja ciocia by chciała taki naszyjnik jak ten mój (nie ten w panterkę tylko ten drugi, jak nie pamiętasz jaki to Ci pokażę). Tylko ciocia chce taki dwa razy dłuższy, bo ona lubi takie co jej między cyckami dyndają;-):-D Jak będziesz miała chwilkę to zrób jej proszę.

Judysiu mi się strasznie podoba ze strony 35 nr 19 tj. koralik fino i szklana kostka na rzemyku jakby dało radę taki komplecik i żeby był dłuży bo długie lubię :zawstydzona/y: Oczywiście nie teraz ale jak będziesz miała więcej czasu to poproszę ;-)

reklama
5. Naszyjnik drewniany w brązach, cena 15zł
jpg.php

jpg.php

6. Bransoletka, 3 razy oplatana drewniana, cena 12zł
jpg.php

7. Naszyjnik fimo, odcienie fioletu, kolczyki antyalergiczne, cena 20zł
jpg.php

jpg.php

8. Bransoletka, piasek pustyni, noc kairu, howlit, delikatne srebrne kolczyki, cena 20zł
jpg.php

jpg.php

jpg.php

Ostatnia edycja:
Do góry