reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

Sprzedam Polusiowy zimowy kombinezon- panterka. Stan idealny, cieply, rewelacyjny. Na dziecku wyglada bosssko, i robi mega furrore na ulicy.
Rozmiar 9-12 miesiecy, ale to z tych duzych.

Mierzylam mlodej kilka dni temu, i nawet na nadchodzaca zime bylby dobry.... gdyby nie fakt, ze Polka chodzi a kombinezon jest w calosci, ze stopkami- zostawilabym go na te zime znow, ale przeciez Polka nie moze w nim chodzic po ulicy.
Jesli macie kogos do podeslania namiarow na to cudo, dajcie znac.

Cena sklepowa 170 zl, sprzedam za 99zl.

51VuMdjrLSL._SX315_.jpg

Unisex Fluffy Leopard Snowsuit : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

reklama
jest cudny , jak go pokazywałaś jak tylko kupiłaś to już się zakochałam... ach może dałoby się jakoś u krawcowej usunąć "stópki " to sama bym go wzięła.mogłabyś mi podac wymiary czy na mojego karalańca byłby dobry ?

Love, tez myslalam o obcieciu stopek , ale te latki na spodzie sa tak przecudne, ze balam sie ze caly efekt to straci.
Dla dziecka niechodzacego bylo by idealne...

Jutro podam Ci wymiary dokladne, bo kombinezon wyslalam juz do PL w paczce, wiec jutro poprosze mame o pomierzenie.

Mam na sprzedaż takie bucki - kapcie z Zetpola
Sklep z obuwiem dziecięcym Zetpol.
Rozmiar 21.
Kupiłam jej rozmiar 20 i 21. I niestety one mają taką podeszwę śliską, że wywraca mi się na płytkach i panelach. Jak ktoś ma dywany, czy wykładziny w domu to butki są ok.
Sprzedam rozmiar 21, buty są oczywiście nowe.
Rozmiar 20 jest noszony, więc te już jej zostawię, po podwórku będzie śmigać
DSC02966.jpg

Ostatnia edycja:
Wymiary kombinezonu:

szyja-krok: 47 cm
nogawka krok- stopa 30 cm
rekaw pacha-nadgarstek 23 cm (plus rekawiczki)
klatka piersiowa pacha-pacha 36 cm

Sprzedam:-)

Różowy kombinezon, rozmiar 86 (stan bdb), cena 50zł

Granatowo-różowy kombinezon rozmiar 86(stan bdb) cena 40 zł

+ koszty przesyłki

Załączniki

• FIL98.jpg
    FIL98.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 60
  • FIL99.jpg
    FIL99.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 55