reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

Sprzedam Polusiowy zimowy kombinezon- panterka. Stan idealny, cieply, rewelacyjny. Na dziecku wyglada bosssko, i robi mega furrore na ulicy.
Rozmiar 9-12 miesiecy, ale to z tych duzych.

Mierzylam mlodej kilka dni temu, i nawet na nadchodzaca zime bylby dobry.... gdyby nie fakt, ze Polka chodzi a kombinezon jest w calosci, ze stopkami- zostawilabym go na te zime znow, ale przeciez Polka nie moze w nim chodzic po ulicy.
Jesli macie kogos do podeslania namiarow na to cudo, dajcie znac.

Cena sklepowa 170 zl, sprzedam za 99zl.

51VuMdjrLSL._SX315_.jpg

Unisex Fluffy Leopard Snowsuit : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

Mam takie cudo u siebie ale krowe :) ale tak to identyczny , tylko nasz jest 0-3 i kosztuje 42 zeta

reklama
Jeny... palpitacji dostałam... Aniam ja przez moemnt myślałam, że Ty masz KROWĘ (dosłownie) do sprzedania w chacie!!!
Te kombinezony w Mothercare u nas były strasznie drogie (jak byłam w ciąży to koło nich chodziłam, ale jak się okazało, ze bedzie chlopak, to pomysł padł), 'krówki' zresztą nawet za 42 zeta bym nie wzięła, za to tę panterkę chciałam od ręki kupić, no tylko jak by Bartolini wyglądał w panterce się pytam, no jak :-D dopiero byłby dym, jakby miał te 18 latek ;-P

Ostatnia edycja:
Nie no padłam teraz, Aniez krowa w chacie u Aniam??? No Was tylko poczytać i humor wraca :-D
Podoba mi się bój o kombinezony ale ja sobie czekam... na 1% co by faktury za terapie zrefundować i dziecko obkupić na zimę :crazy:

Ja się na Wronkowe kombinezony nie załapałam i przeglądam właśnie na allegro co tam mają. Rzobieżności cenowe szokują.
Od 49zł do 350.
Stwierdziłam,że nie będę szaleć i chyba kupię Mai taki do 100zł, bo ma śliczny kożuszek i kombinezon to w sumie tylko na samki jej będę zakładać albo na dłuższy spacer bo przecież do samochodu to jej w kombinezon nie ubiorę.

Szczerze mówiąc to nawet o tych myślę,ale pewnie się nie odważę bo boję się,że materiał jest do doopy:
ZIMOWY DWUCZĘŚCIOWY KOMBINEZON ROZ86/92 TANIO!!! (1811027494) - Aukcje internetowe Allegro
TYK NOWY KOMBINEZON 2-CZĘŚCIOWY ŚLICZNY CIEPŁY 92+ (1812748348) - Aukcje internetowe Allegro

Ceny reimy albo marquity mnie przerażają, dla starszego malucha, np na narty ok.
REIMA Najad Kombinezon 2-czesc FUKSJA r.92 KURIER! (1811718722) - Aukcje internetowe Allegro
MARIQUITA - KOMBINEZON ZIMOWY 2-częściowy r. 92 (1801112565) - Aukcje internetowe Allegro

Mamy chłopców zerknijcie na ten kombinezonik, myślę,że nie jest zły
CIEPŁY ZIMOWY KOMBINEZON SUPER FASON CAR 92-98 (1812547954) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Wronka pomierzyłam to co miałam
i tak BIORĘ granatowy :)
napisz mi proszę ile i na gdzie przelać kasę

Aga
zróbmy tak jak przyjdzie już do mnie i go małej przymierze i jakby się okazało, że jest gdzieś przymały a Ty nadal będziesz zainteresowana to Ci go za taką samą kwotę odsprzedam

Jeny... palpitacji dostałam... Aniam ja przez moemnt myślałam, że Ty masz KROWĘ (dosłownie) do sprzedania w chacie!!!
Te kombinezony w Mothercare u nas były strasznie drogie (jak byłam w ciąży to koło nich chodziłam, ale jak się okazało, ze bedzie chlopak, to pomysł padł), 'krówki' zresztą nawet za 42 zeta bym nie wzięła, za to tę panterkę chciałam od ręki kupić, no tylko jak by Bartolini wyglądał w panterce się pytam, no jak :-D dopiero byłby dym, jakby miał te 18 latek ;-P

Krowa też jest boska :) .
Wiem że były cholernie drogie . Ta laska go myślę że gdzieś na lumpie kupiłam i dlatego tak tanio do nas przyniosła , chciała pewnie tylko kaskę odzyskać .
Ale mimo noszenia wyglada jak nowy super jakościowo są . Sama jakbym miała malucha to bym się chwili nie zastanawiała .
Ostatnio taka babka przy nim stała i pod nosem że jak można dziecko w coś takiego zwierzęcego ubrać . że idioci takie coś kupują . To ja do niej że chyba jestem idiotką i 90% moich klientów równieć bo wszystkim się podoba . :-D
Jakoś nie mogłam się powstzrymać .

Katik na allegro go pewnie będzie bitwa .

Ja się na Wronkowe kombinezony nie załapałam i przeglądam właśnie na allegro co tam mają. Rzobieżności cenowe szokują.
Od 49zł do 350.
Stwierdziłam,że nie będę szaleć i chyba kupię Mai taki do 100zł, bo ma śliczny kożuszek i kombinezon to w sumie tylko na samki jej będę zakładać albo na dłuższy spacer bo przecież do samochodu to jej w kombinezon nie ubiorę.

Szczerze mówiąc to nawet o tych myślę,ale pewnie się nie odważę bo boję się,że materiał jest do doopy:
ZIMOWY DWUCZĘŚCIOWY KOMBINEZON ROZ86/92 TANIO!!! (1811027494) - Aukcje internetowe Allegro
TYK NOWY KOMBINEZON 2-CZĘŚCIOWY ŚLICZNY CIEPŁY 92+ (1812748348) - Aukcje internetowe Allegro

Ceny reimy albo marquity mnie przerażają, dla starszego malucha, np na narty ok.
REIMA Najad Kombinezon 2-czesc FUKSJA r.92 KURIER! (1811718722) - Aukcje internetowe Allegro
MARIQUITA - KOMBINEZON ZIMOWY 2-częściowy r. 92 (1801112565) - Aukcje internetowe Allegro

Mamy chłopców zerknijcie na ten kombinezonik, myślę,że nie jest zły
CIEPŁY ZIMOWY KOMBINEZON SUPER FASON CAR 92-98 (1812547954) - Aukcje internetowe Allegro

ten pierwszy to chyba rynkowy taki i napewno ten ostatni chłopięcy , bo na wólce takie sa podobne i w tamtym roku też były .
Ja mam trzy takie u siebie w pracy ale wszystkie rozmiary 86:wściekła/y: i na nasze dzieciaki za małe na bank będą . bo bym wam wklejała . a kosztują ok 35-40 zł za cały komplet . Na taki rynkowy możesz zapolować spokojnie bo są dobrej jakości :tak: U mnie te z tamtego roku wygladają jak nowe . Wójcik ma tez piękne komplety ale cena też 300 zł :szok:
Ja w tamtym roku kupiłam z glucka
Kombinezon Narciarski GLUCK niebieski DZIECIĘCY (1786579216) - Aukcje internetowe Allegro
tylko że brązowy dałam 219 u mnie w sklepie .
Bardzo fajny jakościowo a co najlepsze że jest na SZymka w tym roku dobry uff .

Dziewczyny dostałam paczkę od Judysi. To są cuuuuuuuuuuuuuda.
Z braku czasu wrzucę wam jedynie kilka zdjęć, nie oddają one jednak uroku tej biżuterii.
Moim faworytem jest ten:P9191468.jpgP9191450.jpg

P9191456.jpg
P9191449.jpg

reklama
Do góry