reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

super :-) to ja ją wezmę od Ciebie. policzę moje finanse jak stoję z nimi w tym miesiącu i stówkę powinnam mieć :-) w poniedziałek jak będę w pracy to będę mogła zrobić przelew :-D tak żeby ślubny nie widział ;-) poproszę dane do przelewu na priva

reklama
Dostałam dziś kombinezon od Wronki i wystawiam wielki POZYTYW!!
Jeszcze trochę na Lenolinkę za duży, ale liczę na to, że do zimy pchła urośnie:-)

Sprzedam bezrękawnik. NOWY! Rozm. 18-24 m-ce ale jest stanowczo mniejszy.
Zakupiony w UK przez Katikową. Niestety na moją grubaskę Olę za mały w brzuszku, tzn zapnę ją ale już nie wcisne żadnego cieplejszego ciucha pod spód tak więc muszę odsprzedać. Cena 30 zł + przesyłka.

Elvie, Nata wyślę Wam dzisiaj sms z wymiarami, bo po południu wyjeżdzam do mamy na kilka dni więc bedę poza zasięgiem neta. mam nadzieje, że znajde wasze nr tel. :-)

Dziewczyny

Odsprzedam 2 grupony:
- 1. o wartości 80 zł na buty dla dzieci - cena 19 zł
- 2. o wartości 100 zł na buty damskie lub męskie - cena 29 zł
do sklepów DARBUT. Pormocja dotyczy całej kolekcji ZIMA 2011.
Grupony prześle na maila! więc baaardzo szybko :-)

Z grouponu można skorzystać w 1 z 8 lokalizacji: Gliwice (ul. Zwycięstwa 25, ul. Rybnicka 207), Rybnik (ul. Raciborska 16, ul. Kościelna 2 – Darbut, ul. Kościelna 2 – Turbos), Mikołów (ul. Gliwicka 3), Bielsko-Biała (ul. Sarni Stok 2, ul. Mostowa 5)
chętne proszę o pw.

PB121616.jpgPB121620.jpgPB121622.jpgPB121623.jpg

Dziewczyny mam jeszcze kilka naszyjników, bransoletek i kompletów biżuterii od Judysi. Jeśli któraś jest zainteresowana którymś z nich to piszcie wyślę Wam :)

ps. Mam jeszcze od niej przepiękne srebrne kolczyki i zawieszkę z kryształkami Svarowskiego za 30zł za zestaw. Cudne są,ale ja noszę złoto więc mi nie pasują.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, a ja mam do sprzedania przepiękne torby i kopertówki. macie je pokazane tutaj w połowie strony: Oriflame Sweden
Torby są tak duże, że poza dokumentami mieszczą laptopa i dzięki temu nie trzeba dwóch ze sobą dźwigać;-)
Torba - więcej zdjęć: Zdobądź nowy zapach Rock Angel by Ewa Farna od Oriflame za 1 zł lub weź udział w konkursie! - Oriflame
Opis: Luksusowa torba z czarnego, błyszczącego materiału przypominającego krokodylą skórę to szykowny dodatek dla każdej eleganckiej kobiety. Klasyczna czerń, podkreślona błyszczącym wykończeniem ze złotymi dodatkami będzie idealnie komponować się z każdym codziennym ubiorem nadając mu stylowego wydźwięku. Torba jest tak pojemna, że z łatwością pomieści nie tylko ulubione kosmetyki Oriflame, ale także wszelkie inne drobiazgi, które każda kobieta lubi mieć pod ręką. Wymiary: 42 x 34 cm.

Kopertówka jest bardzo elegancka, ma w środku wbudowane lusterko - idealna na Andrzejki, Sylwestra, ale także do teatru..
Kopertówka- więcej zdjęć: Zdobądź nowy zapach Rock Angel by Ewa Farna od Oriflame za 1 zł lub weź udział w konkursie! - Oriflame
Opis: Fantastyczny, uniwersalny dodatek, który doda Ci szyku w każdej sytuacji. Czarny, błyszczący materiał i wykończenia w kolorze złota sprawiają, że portfel jest niezwykle stylowy. Jego zaletami są odpinany pasek, wbudowane lusterko i liczne przegródki, które z pewnością pomieszczą wszelkie niezbędne drobiazgi. Podczas wieczornego wyjścia dodatek ten idealnie sprawdzi się jako kopertówka, która doda szczypty elegancji do każdej kreacji.
Wymiary: 23 x 11 cm.
Zainteresowanym wyślę więcej zdjęć na maila.
Za komplet chcę 120zł + wysyłka.
Komplet kosztuje w ori 278zł.

Do góry