reklama
Sweterek 68-74 - 8 zł
Dres rózowy Polar firma Carters z metki 6m ( dla mnie to 68 -74 ) 14 zł
Komplet cool club 68 spodenki cieńki sztruks 14 zł
Spodenki jedne ( ciemniejsze ciemny sztruks 69 Cocobello 8zł ) drugie dresowe HM 7 zł - r, 68
Dres z welury 68 firma Mohini ( czyli Cubus ) 17 zł
Sukieneczka Disney 68 12zł
Sukienka early days - 9 zł- 74 r.
Sukienka smyk 80 cieniuteńki sztruks 14 zł .
To tylko takie przykłady tego co mam u siebie , bo jest oczywiście dużo więcej , to taki pogląd jakich rzeczy możesz się ew. ode mnie spodziewać . Bo jak piszłam wcześniej ja Elwirze to w ciemno pakuję
Dres rózowy Polar firma Carters z metki 6m ( dla mnie to 68 -74 ) 14 zł
Komplet cool club 68 spodenki cieńki sztruks 14 zł
Spodenki jedne ( ciemniejsze ciemny sztruks 69 Cocobello 8zł ) drugie dresowe HM 7 zł - r, 68
Dres z welury 68 firma Mohini ( czyli Cubus ) 17 zł
Sukieneczka Disney 68 12zł
Sukienka early days - 9 zł- 74 r.
Sukienka smyk 80 cieniuteńki sztruks 14 zł .
To tylko takie przykłady tego co mam u siebie , bo jest oczywiście dużo więcej , to taki pogląd jakich rzeczy możesz się ew. ode mnie spodziewać . Bo jak piszłam wcześniej ja Elwirze to w ciemno pakuję

To teraz coś dla naszych dziewczynek , bo dziś pan mi troszkę przyniósł . Kilka fot , a rzeczy jest wiecej . zainteresowanych na PW zapraszam 
Załączniki
Spodnie Zara 98 ( ale to 104 długie są ) 18 zł
Spodnie Reserved 98 - 18 zł
- Tunika dzianinowa C&A- 92 , ale moim zdaniem 98 i wieksza bo to ciuch co rośnie z dzieckiem
- Bolerko cool club - 98 - 14 zł
- Kurtka cieniutka wiatrówko - deszczówka - mothercare 98 - 25 zł
- Bluzka besta plus 98 - 9 zł
- Bluzka Reserved 104 - 9 zł
- Sukienka Mothercare 2-3 lata cieniutki sztruks 18 zł
- Sukienka Autorgaph - 98 - 18 zł . też cieniuteński sztruks . Takie przedszkolne te sukienki , bo mięciutkie .
Spodnie Reserved 98 - 18 zł
- Tunika dzianinowa C&A- 92 , ale moim zdaniem 98 i wieksza bo to ciuch co rośnie z dzieckiem
- Bolerko cool club - 98 - 14 zł
- Kurtka cieniutka wiatrówko - deszczówka - mothercare 98 - 25 zł
- Bluzka besta plus 98 - 9 zł
- Bluzka Reserved 104 - 9 zł
- Sukienka Mothercare 2-3 lata cieniutki sztruks 18 zł
- Sukienka Autorgaph - 98 - 18 zł . też cieniuteński sztruks . Takie przedszkolne te sukienki , bo mięciutkie .
reklama
sweterk, firma adams rozmiar 6-9 miesięcy - koszt 8zł
sukieneczka, firma zara, rozmiar 12-18 - koszt 15zl
polarowy pajacyk, firma earlydays, rozmiar 6-12m - cena 10zł
spodenki rozmiar 9-12, pierwsze next, drugie marks&spencer koszt 10zł za sztukę
welurowe spodenki dresowe, rozmiar z metki 3-6 ale są większe - Julka w nich długo chodziła - koszt 6zł
pajac bez stópek, rozmiar 80 - koszt 12zł
sweterek early days nie wiem jak rozmiar bo się metka sprała, ale wyglada na 74-80 - cena 8zł
sukieneczka - rozmiar z metki 92, ale jest zdecydowanie mniejsza - Julka nie miała jej na sobie odkąd skończyła 18 miesięcy - koszt 8zł
Podziel się: