reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

Aniam jakby ci się jakieś fajne butki w rozmiarze 27 albo ubranka na 110 trafiły to daj mi znać proszę :)

Dziewczynom, które pytały o butki wrzucam dwie fotki. Muszę jeszcze jedną zrobić z kolejnymi butkami,ale to w następny weekend.

P4248291.jpg
baleriny skórzane polskiej firmy Dawid- rozmiar 25 (cena 40zł stan idealny- kosztowały 119zł)
adidasy puma- rozmiar 25 (35zł stan bardzo dobry- kosztowały 135zł)
trampki cocodrillo-rozmiar 24 (wypadają jak rozm. 25- cena 10zł- stan bardzo dobry- kosztowały 29zł)
sandały adidas- rozm 24 Sprzedane

P4248292.jpg
kapcie renbut- rozmiar 25 (cena 8zł)
kapcie befado-rozmiar 25 (cena 8zł)
kozaczki Bartek- rozmiar 24 (cena- 80- stan prawie idealny- kosztowały 199zł)
kozaczki H&M- rozmiar 25 (25zł- stan idealny)
półbuty coolclub (smyk) rozmiar 23- cena 40zł- nowe

Mam jeszcze kilka par butów w rozmiarze 25 i 26 wię wystawię w weekend zdjęcia.
Mam fioła na punkcie butów więc nie są one zniszczone bo Maja nosiła jednocześnie kilka par.

Załączniki

• P4248291.jpg
    P4248291.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 110
  • P4248292.jpg
    P4248292.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 82
Ostatnia edycja:
reklama
Kittek pumki mnie interesują i piankowe adidasa , daj cynka jakie ceny :tak: No i rozmiarki

Co potrzebujesz na 110 ? Konkretnie . Z letnimi to lipa jak na razie , ale inne rzeczy pewnie by się znalazły .

Kittek już doczytałam , to ja te pienkowe poproszę jeśli można . :-D:-D
Pumy 25 akurat mam nówki nie śmigane . Kiedyś dla Szymka kupiłam dokładnie takie jak te Twoje , ale z granatowym paskiem . No i je przegapiłam :-(

Sandałki piankowe nieaktualne (zakupione przez Aniam -25zł)

Nata za adidaski chcę 35zł

za te półbuty 40zł (one są zupełnie nowe- założone raz ponieważ okazały się za małe na Maję)
zapomniałam jednak, że to one są w rozmiarze 23 więc ci się raczej nie przydadzą (24 bardzo podobne wysłałam Gosieńce więc może ona chce sprzedać)

mam do sprzedania bluzeczki na krótki rękaw od rozmiaru 80. Dla chętnych mogę wrzucić zdjęcia.
Cena 5zł za sztukę

reklama
Do góry