Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jakbyś spróbowała ten szpinak to też byś miała odruch wymiotny
Ja spróbowałam...ohyda!!!
Z nowościu u nas Adaś memla sobie skórki od chleba, co uwielbia. Chrupki kukurydziane mniam, biszkoppty też. Zjadł jednego petitka kiedyś i wysypkę na brzuszku miała, nie wiem czy od tego czy od innego czegoś.
Dzisiaj byliśmy u babci na imieninach i kurde ciotka dała dziecku galaretke z ciasta!! Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok!!

hehehehe....u mnie to samo...ostatnio znowu Borys dostaje w oko z fontanny:-)

ja tez daje zwykłe okragłe biszkopciki. ostatnio wkruszyłam do startego jabłuszka, dodaje tez do słoiczka. jednego na dzień.Wszamał cały słoik i miał mało
Marcia kupiłam krakowskie czy jakieś takie... na początek jak zje 1/2 okragłego biszkopta z moim mlekiem to myśle że mu glutenu starczy
mam pytanie do mam karmiących butelką - kiedy wprowadzacie mleko 2
No zdenerwował mamusię!!!Mały pasibrzuch pochłonął dzisiaj cały słoiczek ziemniaka z dynia... i był ryk bo za mało... dobił połówką ziemniaka z marchewkąi 60 ml wody (łyżeczką of course... żeby nie było za lekko, miło i przyjemnie), po posiłku walął sobie qupsztala... po 2 h obudził go... głód... No kochani, tak to my się bawić nie będziemy!!! Jutro gotujemy ziemniaka, marchewkę i pietruszkę, dodajemy masełko i kaszkę manną i niech skubany spróbuje się nie najeśćNo zdenerwował mamusię!!!
heheheh wie co dobreMały pasibrzuch pochłonął dzisiaj cały słoiczek ziemniaka z dynia... i był ryk bo za mało... dobił połówką ziemniaka z marchewkąi 60 ml wody (łyżeczką of course... żeby nie było za lekko, miło i przyjemnie), po posiłku walął sobie qupsztala... po 2 h obudził go... głód... No kochani, tak to my się bawić nie będziemy!!! Jutro gotujemy ziemniaka, marchewkę i pietruszkę, dodajemy masełko i kaszkę manną i niech skubany spróbuje się nie najeśćNo zdenerwował mamusię!!!