filonka
Fanka BB :)
Wszystkie zwierzęta roslinozerne sie nie bada, natomiast miesozerne sie bada.- powiedział mąż rzeżnik-wędliniaz z dyplomem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj je o 19 mleko z kaszka- 210 mlczy Wasze maluszki jedzą w nocy - u nas Julka budziła się dwa razy na jedzenie od jakiegoś już czasu, ale od kilku dni to jest nawet 5 razy - za każdym razem zjada 120ml mleka.
Koleżanki z którymi rozmawialam twierdzą, że takie duże dziecko już nie powinno jeść w nocy?? Jak to jest u Was i jeżeli maluszki nie jedzą w nocy to jak to osiągnęłyście??
ja mam takidzis mały pokazal ze on tez potrafi wybrzydzac w kuchni mamusiowej, zrobilam mu marchewke z ryzem na obiad, zmiksowalam bo balam sie ze mi sie zakrztusi, wczesniej jadl az milo a dzis..protest, pluł, krztusił sie , nie chcial otworzyc buzki...myslalam ze to przez to ze ryz mu nie wchodzi ze moze moze zle mu to przełykac ...wiec wyjelam z lodówy kubeczek z serkiem z ryzem i pieczonym jablukiem(to nowosc dzis u niego)a on wtrabil az mu sie uszy trzesly tylko mruczał z zachwytu i tu juz mu nie przeszkadzał ryz w całosci i dosc twardy.
my mamy niekapek z LOVI po 6 mies i co ..?do duuupy, bo Kacper przegryzl ten ustnik , wiec nie wiem jak mozna taka tandete robic by dziecko przegryzlo.
Kubek Niekapek Lovi 150ml - Akpolbaby
czy Wasze maluszki jedzą w nocy - u nas Julka budziła się dwa razy na jedzenie od jakiegoś już czasu, ale od kilku dni to jest nawet 5 razy - za każdym razem zjada 120ml mleka.
Koleżanki z którymi rozmawialam twierdzą, że takie duże dziecko już nie powinno jeść w nocy?? Jak to jest u Was i jeżeli maluszki nie jedzą w nocy to jak to osiągnęłyście??
Tak siedze i mysle o Kostki niejedzeniu. Mala pije mleko, natomiast niczego innego nie chce ruszyc. Poza tym placze od czasu do czasu. Myslalam, ze to z glodu, ale placz jest bardzo glosny, tak jakby cos ja bolalo. Do tego ma strasznie glosne pierdki, a z pierdkami wylazi troche kupala o konsystencji plasteliny i jakims takim dziwnym kolorze. Moze ona cos zezarla z podlogi, nie wiem, jakiegos pajora czy cos. Dalam jej herbatke z kopru, mam nadzieje ze pomoze.