i co, lepiej Kostce? jesli nie gardlo to moze zeby? bo jak dziasla napychniete to bola przy probie gryzienia...moja mala glizda mnie martwi. Od 3 dni prawie nie je. Zjada lyzeczke kaszki czy obiadku lub deserku i tyle. Na szczescie pije mleko.
no to witaj klubie. Seb budzi sie roznie. Czasami 2 a czasami 8-9 razy w nocy (tak jak dzis - co godzine)
Moja Alicja je 2-3 razy, ale my dalej na cycku. Już bym chciała, żeby przesypiała noce, ale ona taki koncert w nocy daje, że uszy więdną.
a mleka nie zaczyna sie wprowadzac po 12m? a jak V zareagowala?Girls.Pytanko mam male.
Pediatra powiedziala,zebym zaczela podawac V rozrzedzone krowie mleko 2x na tydzien.Skusilam sie i jej podalam dzis jedna mala porcje,ale jakos mam mieszane uczucia. Co o tym sadzicie?!?
ja wczoraj pol dnia w kuchni spedzilam, bo gotowac mi sie zachcialo. I wyszlo z tego: zupa pomodorowa dla Sz i tesciowej, zupa z soczewicy i placki dla mnie i najwazniejsze - 5 sloiczkow pomodorowki z ryzem dla Sebcislawa, 3 sloiczki potrawki wieprzowinki z warzywami i 2 sloiczki samych warzyw. Dumna jestem z siebie jak malo kiedy. A zajelo mi to pol dnia, bo Seb mi "pomagal". przyznam sie tez, ze ta potrawka dla Mlodego taka dobra mi wyszla, ze trache mu podjadlam