sospettosa
Fanka BB :)
oooo ja... ale Adaś pochłanianam pani pediatra cały czas kazała 150-180ml nie więcej przy jednym razie...
no tak, je spore porcje, ale za tydzień wchodzimy w szósty miesiąc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oooo ja... ale Adaś pochłanianam pani pediatra cały czas kazała 150-180ml nie więcej przy jednym razie...
no tak on przecież jeden z najstarszych :-)no tak, je spore porcje, ale za tydzień wchodzimy w szósty miesiąc. Od niedawna tyle pochłania. Jeszzcze miesiąc temu jadł max 160 ml mleka na raz
No ja właśnie chyba zaczne od przyszłego tygodnia coś wprowadzac, bo będe miec jeszcze większego niejadka niz myśle. Ale chyba na początek spróbuje kaszke np. z malinami, zastanawiałam się nad tą z truskawkami ale tam jest napisane 6+ pewnie ze wzgledu na to ze truskawki to alergeny ale ja jak jeszzcze karmilam Antosie to jadlam truskawki piłam kompot truskawkowy i nic jej nie było. W domu stoją już co prawda dwa słoiczki na 4 miesiące, jabuszko, i zupka jarzynowa...
A to o naturalnej na wode nie wiedziałam musze poszukac i zakupic, a potem truskawka albo malina, po bananie moja gwiazda i po moreli miala odczyn jak ja karmilam piersia i zjadlam sobie, a tych niestety najwięcej 4+
1,5 rokuja to kaszki pewnie podam koło 8 miecha dopiero tak samo jak u Szymka , a tak same warzywa , owoce i mleko .
narazie zewkam nie śpieszy mi sie wygodnie mi tak samo mleko jak je . wystarczy ze Szymka trzena karmić albo pilnowac bo inaczej kuchnia cała w jedzeniu he he .
mamy starszaków kiedy wasze dzieciaki jadły już samodzielnie bez wielkiego bałaganu i zabawy jedzeniem ?

i nigdy się jedzeniem nie bawiła...