zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Kaszy tutaj nie znaja. Podobno jest peczak, ale w zyciu nie widzialam. Pewnie w weekend podskocze do centrum i kupie ta kaszke otrebowa... Tyle, ze po niej moj sraluch moze wiecej kupali walic.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kaszy tutaj nie znaja. Podobno jest peczak, ale w zyciu nie widzialam. Pewnie w weekend podskocze do centrum i kupie ta kaszke otrebowa... Tyle, ze po niej moj sraluch moze wiecej kupali walic.
Babeczki, kiedys wspominalyscie o wprowadzaniu glutenu. Tutaj nie ma kaszy manny, co ma gluten??? Jak minaczej moge go wprowadzac i kiedy zaczac?
nie wiem gdzie, wiec pisze tutaj.
Kostka wchlonela marchewke. po jakims czasie walnela kupe, a ta kupa wygladala dokladnie jak zawartosc sloiczka... jestem pewna, ze marchewki do pieluchy sobie nie napchala: obserwowalam japytanie brzmi: czy taka qpa jest normalna???

a pyt brzmi - jaka ona powinna byc? tzn jakas mineralna, czy zwykla z kranu, tylko przefiltrowana? i jaka temp? pokojowa (czyli zagotowac wode i niech sobie ostygnie) czy moze cieplejsza? alez mam dylematy, nie?

no nie wytrzymam z Wami. Posikalam sie prawie jak o tym waleniu biszkopta przeczytalamdaj gluten razem z owocami np w biszkopcie , bierzesz biszkopta w szmatke walisz to młotkiem i ten proszek do jabłuszka np.