annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Jak jeszcze raz zaliczę taką noc jak dzisiaj to jutro zapodam kleik na moim mleku

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja z nowosci podaje kaszke bananową od wczoraj..cos bunt totalny na mleko i conajmniej jedna miarka do kazdej butli musi byc..
poza tym marchewka i jabłko tez juz jest jedzonadziś planuje kupic kaszkę brzoskwiniową...
mamy 4miesieczniakow ile razy jadaja wasze maludy mleko?????
czy 4 mleka ( z czego 3xmleko dodatkiem kaszki inaczej nie przejdzie) na dobe plus sloiczek obiadku i pol sloiczka deserku juz to bedzie ok?
a jak masz zamiar wprowadzac pojedynczo prodkuty skotro dasz na raz deser i obiadek ?\
na poczatku się daje raz dziennie i jedna rzecz a nie nowa kaszka , deser i obiadek
Aniam jaki kleik sewujesz małej?U moja zajada sobie kleik na moim mleku i jej pasi narazie nic innego nie dałam .
No i dziś przełom z piciem z butelki . dostała 1/3 soczku jabłkowego i reszta wody wypiła 150 na raz .
vczyli jak Szymek żadne herbatki nie przejda tylko soczki z woda .
u nas to samo. dziś pobudka co 1,5 hJeny ja zawsze bylam zdania ze zaczne dokarmiac po szostym miesiacu ale tez chyba zaczne wczesniej.
Moja dama budzi sie tez czesto w nocy i tez jestem tym wykonczona.Czasem co godzine juz je i nie wiem co o tym myslec.W dzien tez juz je co dwie godziny.Pewnie sie nie najada,bo innego wytlumaczenia nie mam.
A o glutenie to cos tam slyszalam ale musze sie doszkolic i zaczniemy podawac jak przyjdzie czas.
pytanie do mam : tylko na cycu
czy juz cos wprowadzacie?
ja jeszczze nic nie dalam
podajecie juz gluten?
w jakiej formie?
manna?
ile i jak czesto?