Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DZiewczyny Julka za nic nie chce marchewki, pluje, krzywi się. Próbowałam łyżeczką, przez butle - jutro spróbuje jeszcze dodać mleka. Czy u Was też maluchy nie bardzo z marchewką
Jak się taki słoiczek otworzy to można go przechowywać 3 dni? Zawsze mi się wydawało, że podać ile dziecko zje i resztę wyrzucić ( najgorsze dla sylwetki jest podobno jedzenie po dziecku, więc nie zamierzam po Lence niczego kończyć).a Tymek dziś wykończył swój pierwszy słoiczek jabłuszka
rozłożyłam mu go na 3 dni
teraz sie wstrzymam z nowosciami i za kilka dni podam mu marcheweczke
Jak się taki słoiczek otworzy to można go przechowywać 3 dni? Zawsze mi się wydawało, że podać ile dziecko zje i resztę wyrzucić ( najgorsze dla sylwetki jest podobno jedzenie po dziecku, więc nie zamierzam po Lence niczego kończyć).
Aha, i podajecie gotowe sklepowe słoiczki czy same coś przygotowujecie?
buahahahhahachyba jesli gotuje sie dziecku dzika, ono zje kes a rodzic reszte... jesli zjesz 2 lyzeczki jablek to tylko Ci na zdrowie moze wyjsc.. poza tym ja zawsze proboje co je moje dziecko i poki co sloiczki, bo zwykle domowe gotowane nie pasuja mojemu dziecku

chyba jesli gotuje sie dziecku dzika, ono zje kes a rodzic reszte... jesli zjesz 2 lyzeczki jablek to tylko Ci na zdrowie moze wyjsc.. poza tym ja zawsze proboje co je moje dziecko i poki co sloiczki, bo zwykle domowe gotowane nie pasuja mojemu dziecku

niemożliwe jesteście

dzisiaj spróbuje ugotować Julce ziemniaczka - dziewczyny muszę go ugotować tak aby się rozpadał, potem zmiksować samego czy z czymś aby miał bardziej leistą konsystencję??