reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta naszych dzieciaków :) mniam mniam

my mamy 3 wyrąbiste kubki z TT no i :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: młoda je lekko mówiąc olewa:-):-):-)
dałam jej ostatni tak fajniusi do zabawy, zobaczymy może wkońcu się przekona:tak:

reklama
my mamy dwa kubki TT i ten jeden z silikonową całą górą jest przyjęty,ten z żołtum twardym dziubkiem nie:no:Generalnie mały pije ze wszystkiego,nawet z butelek plastikowych z tym "sportowym" dzióbkiem np. wodę.Tyle tylko,że same mleko to raz a ruski rok.

Madzi ano u mnie też tak jest:-( i dzisiaj w nocy biorę Tośkę na sposób, trzymajcie kciuki, zobaczymy czy dziewczyna zaczai;-)

Kasia to fajnie że Olga pije z kubeczka:tak::tak::tak:Kuba niestety lubi butelki TT i uwielbia z nich pić jk mu daje z kubka terningowego to wypije ale potem i tak woła o butle:baffled:kiedy trzeba dziecko od butelki oduczać? bo u nas to chyba bedzie problem i ze smokiem i z butlą:confused::baffled:

to zalezy od matki i dziecka ;-)
Oskar pil mleko z butli gdzies do 2 lat albo ciut dluzej; nie przszkadzalo mi to specjalnie ;-) zabki ma eleganckie, pilnowalam,zeby wypil i oddal,nie bawil sie butelka ani nie zasypial ze smokiem w buzi

no i d*** :wściekła/y: szacher- macher nie wyszedł:no: jak dałam jej tą mieszankę wybuchową, to wiecie jaką miała minę?? coś w stylu: " a co to k**** ma być?":angry::-p:sorry2: no nic jutro zrobię szacher macher kaszki mlecznej z sokiem:confused:

Tosika, a nie pisałaś że Tosia butelki nie lubi? Bo jak nie lubi, to butli z mlekiem nie polubi tym bardziej. Florka, podobnie jak Olga żywi od urodzenia wstręt do smoczka, więc ja jej daję pić z niekapka...z tym, że mleka samego z neigo też nei wypije:dry:

Powodzenia życzę, wiem że to cieżka batalia, ale kiedyś się uda:tak:

reklama
Do góry