reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta naszych dzieciaków :) mniam mniam

Jak czytam ile wasze dzieci jedza to stwierdzam, ze moja mala jest niejadkiem. Je duzo mniejsze porcje niz wasze maluchy. Kaszki nie zje wiecej niz 100 ml, a i tak musze jej na sile wpychac do paszczy.

reklama
Beaa ale mała nie wygląda na niejadka:tak::-D:-Dmój Kuba tez ow iele mniej je ale ja sie tym nie przejmuje, je tyle ile mu potrzebne:tak:kaszki zje maksymalnie 150 ml i to musze mu spiewać:sorry:obiadku ok 180gr (niecały słoiczek)ale jak widze że już na prawde ma dosyć to mu nie wciskam:tak:

Liwus super ta strona:tak::tak::tak:kurcze nie wiedziałam że takie maluchy moga już takie rzeczy jeść:szok::szok::szok:no nic najwyraźniej czas na zmiany:tak:chyba sobie to wydrukuje i pokaże mojej alergolog niech zaznaczy czego Kuba nie może narazie:sorry:

Andula - super!
kotlet z jajek to fajny pomysł!!
u nas dziś jajecznica na drugie śniadanie pochłonięta w try miga:-)

Beaa - moja zjadła dziś pół mojej porcji - nie robiłam specjalnie dla niej. Była na maśle i z szyneczką, na szczęście M nie posolił tylko na talerzu już dosoliłam a jej część bez soli.

reklama
Olga też nam w talerz zagląda. Wczoraj musiała spróbowac parówke od Mikiego, bo stała z błagalnym wzrokiem i mówiła "dać":-)

Do góry