reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
WIKULA- no mowie Ci-ja mam calą rodzine na Pomorzu i nikt nam sie dziecmi nie zajmie-a jutro kumpela organizuje dla dzieci podchody ,potem maja zupke pomidorowa a jak podjedza beda robic pizze i to jest od 12.30 do 17 potem my wracamy i goscimy sie dalej a ona i 3 inne mamy organizuja zajecia dla 15 dzieci :))takze jak dostalam info o tym to baaardzo sie ucieszylam ,ze o nas pomyslala:))

Mama - fajny pomysł dla dzieciaków i przy okazji taka pomoc koleżeńska:)) Jak będziesz jechała do Wrocławia, to może mi podrzucić dzieciaki:))
WIKULA- hahaha,a dziekuje bede pamiętać :))

Zuza juz spi a Domi knczy kolacje i tez zaraz śmiga spac...

a ja zaraz poleje winko-to znaczy-mąż mi poleje i zasiadziemy przed jakimś filmem...

Kup sobie w tabletkach :)

Słuchajcie, mąż kupił małej mleczko to z tubki.. uwielbiam !!!! wybaczcie no, ale nie jadłam go już chyba z 4 lata.. ostatni raz to w ciąży no a później tu przylecielismy :( No aż strach to tknąć bo waga z kg podskoczy.. nie wiem jak się oprzeć takiej pokusie ;(

Mama, ja miałam sensację typu: robiło mi się niedobrze i senność.. ona była najgorsza a i głodna byłam :D

Josi - dziewczyny dobrze radzą, kup tabletki:))

Mama - ja zamierzam Shreka oglądać - właśnie się zaczyna:)).

Lilith- faktycznie ciężko się oprzeć:))

Zaraz wyciągam moją pizzę z piekarnika (zrobiłam z połowy składników, żebym mogła całą pochłonąć), wygląda i pachnie pięknie:))

reklama
LILITH- a ja dzis zaczynam pic to czerwone winko na endo i sie okaze czy waga pojdzie po nim w gore-wiem ,ze na diecie alko.nie mozna ,ale licze na to ,ze pol lampki spustoszenia nie zrobi:sorry2::sorry2:
Ale przeciez ostatnio w koncu endo jednak podroslo i nie bylo takie najgorsze:sorry2:
Ale i tak mysle, ze smialo mozesz troche wypic. Przeciez to w szczytnym celu:tak:

Zaraz wyciągam moją pizzę z piekarnika (zrobiłam z połowy składników, żebym mogła całą pochłonąć), wygląda i pachnie pięknie:))
Ciekawe jak smakuje...?:cool2:

Do góry