Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Baska nie wpedzaj sie w kompleksy:-), Stokrotki gratulacje!!!!!!!! ja musze uaktualnic dane jest mnie juz 10 kg mniej dziewczyny nie ma to jak dar przekonywania namówilam moje dziewczyny w pracy i robimy sobie salatki na miejscu w kuchni i wcinamy normalnie south beach rulez;-)
Gratuluję wam dziewczyny przede wszystkim wytrwałości. To latem będziecie sie opalać w bikini:-)
U mnie podobnie jak u Głuszka 4kg mniej, waga pokazała 79kg , wiem ze to i tak dużo, ale zawsze to miło 7 na przodzie zobaczyć;-)
Dieta south beach bardzo mi sie podoba , ale też nie mam w pracy warunków by sobie coś zrobić, a w domu Iza mi nie da poszaleć w kuchni. Staram sie za to stosować tą dietę niełączenia , czasem sie jednak skusze na coś słodkiego, szczególnie jak mąż przyjedzie, no i w piątek przylatuje moja siostra na 4 dni wiec też podjemy sobie, a potem roczek i torcik .... i jak tu stosować dietę;-)