Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
udzielil mi sie wasz ''szal'' zakowpow czyli w moim wykonaniu to pojscie do jednego sklepu dla dzieciaczkow. ogolnie z ciekawostek to widzialam uroczy wozek tygryskowy-puchatkowy trzykolowiec i nawet nie byl taki drogi bo 140£. i mnostwo ubranek na widok ktorych robilismy ''ooo to kupimy''. zgodnie z ustaleniami wstrzymujemy sie z zakupami do pazdziernika. ogolnie jednak stwierdzam ze dla dziewczynek jest wiecej ubran ''ksiezniczkowych'' dla chlopczykow bardziej sportowe.
asmodis o jakim podwojnym wozku myslisz?? takim ze na dole starsze dziecko jedzie a na gorze duze??
dla zwolenniczek kroliczka udalam sie nawet do sklepu z dodatkami krawieckimi w poszukiwaniu oczu. niestety byly tylko male ( mniejsze od groszowki ) i przyklejane. to chyba nie za dobre?? bo jak dobre to moge kupic.
powiem ci ze ja to juz nie przeliczam ale za kazdym razem jak mowie mamie ze poledwica sopocka kosztuje 10-12£ za kilogram to mama mowi ze drogo :-)Wiesz napewno nie dla wszystkich te ceny sa kosmiczne ale ja wiele nie zarabiam i 70zl za spodenki ,ktore synek ubierze kilka razy(bo i tak sie zdarza)to dla mnie troche przegiecie nie mowiac o body za 40 zl![]()
asmodis pytalam bo widzialam w sklepie taki podwojny smieszny ale chyba wybralas rozsadniejsza wersje :-)
Ale kiedy ja to pozniej kupie? Tu w szpitalu juz po dobie wypuszczaja do domu jak nie wczesniej. A moj Maz bedzie bal sie ze zle wybierze albo cos. 

Dobrze że sie jeszcze wstrzymałam