reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dla dzidziusia

I ja również jestem za!!!
Ropzmiar 68 bedzie idealny, nawet jeśli będe miała malutkiego dzidziaka to przecierz przez miesiąc podrosnie (bo wcześniej na pole nie wyjdzie w zimie) a nawet jak bedzie itak malutkie, to zawsze lepiej mieć taki kombinezon większy niż kusy;-)
A przy mroźnej zimie to więcej ubraneki pod spód sie zmieści:-)

reklama
ojoj!! ja tez sie chce dopisac!! wszystkie male grudniuwiatka maja nosic kostiumy made by Weroniczka, a moje nie???? ;-);-):tak::tak:

Dziewczyny, co do rozmiaru, to nie bede sie wylamywac. Mam nadzieje, ze nie urodze kolosa i 68 troche maluchowi posluzy:-) Mysle, ze to odpowiedni rozmiar i na zime powinien wystarczyc, bo przeciez wiosna bedzie juz za cieplo na taki kombinezonik (a szkoda:))

Ataata...a jakie to maja byc kombinezony, takie jak ty pokazywalas..takie futrzaste misie z miekiego materialu i takie normalne na mroz(tzn puchowe, grobe itd)
o czyms takim myslicie:
214527775ly4.jpg

asmodis ja tylko zaproponowałam a dziewczynki powiedziały że taki jest świetny, więc zostało że to będą takie właśnie futrzane króliczki z wielkimi stopami:-D (będą grube na mróz,l na wierzchu futrzane a w środku to już Weroniczka wymyśli jak ocieplone)
Taki jak pokazywałam, a jeszcze raz wkleje...

Takie kroliczka to ja tez z checia zaloze dla mojej Dzidzi :tak: Dla dziewczynki moga byc rozowe wstawki a dla chlopca niebieskie:-)

reklama
Tak tak takie jak Ataata pokazuje z drobnymi przerobkami.Bez drucikow w uszach i mordki na kapturku.Ja mysle ,ze mozna jeszcze takie rekawiczki dorobic zeby byl komplet;-) Co wy na to?

Do góry