reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dla dzidziusia

ja tez mam takie siskowe ubranka...takie jak Ataata pokazywala pozniej czyli sami mis bez niczego, ale dla maluszka ktory urodzi sie teraz bede musiala cos kupic bo az tak malych cieplych rzeczy nie mam

reklama
Ja bym chciala 68 lepiej za luzny przez miesiac nosic albo nawet dluzej.Poza tym w za duzym cieplym ubranku zawsze cieplej jak pod wielka kolderka:tak:

OOO, ale mnie ominelo...Czy ta lista w kolejce jest jeszcze otwarta?:) Tylko ja bym chyba musiala prosic o ciut wiekszy rozmiar, bo zanim by do mnie dotarlo, to malenstwo mogloby juz wyrosnac, ale zimy w Kanadzie dlugie i mrozne;)
A co do fasonu i kolorystyki, to moge zdac sie na Wasza pomyslowosc i doswiadczenie krawcowej i mamusi w jednym... Bardzo sobie cenie takie recznie wykonane rzeczy, sama tez sobie nawet niedawno maszyne kupilam, ale raczej do ewentualnych przerobek lub podszyc, bo jako tako to szyc nie umniem niestety......
I tak ogolnie, to dzieci w takich misiowych kombinezonikach przeslodko wygladaja:-)

ja myślę dziewczyny że 68 będzie najlepiej bo tak jak pisze AneczkaK lepiej chwlkę zbyt duży kombinezon niż mieć go na dwa spacery.
A co do listy to jest otwatra bo jak narazie muszę uszyć kreację dla siebie i Stasia bo 14 sierpnia jedziemy na ślub mojej kuzynki.

Ataata to jest rzecz oczywista i przed grudniem napewno je otrzymacie bo później to napewno braknie mi czasu przy dwujce dzieci.

O to to super:-)
To Weroniczka powiedz jak już bedziesz miała czas na to szycie, wtedy sie wszystkie dogadamy konkretnie co i jak.
Aha no miałam zapytać tak mniej więcej czy jesteś w stanie określić ile taki kombinezonik będzie nas kosztował:zawstydzona/y::confused: Pytam bo chce odłożyć kaske, bo takto rozwale na coś innego i jak bedzie trzeba to niebede miała:laugh2:

Agatko nie powiem Ci ile ponieważ nie znam ceny materiału a to głuwnie od tego zależy koszt kombinezonu. Jak już wszystko rozeznam to dam znać.

reklama
Pryzybela nie martw sie rozmiarem bo jak widzisz chcemy te kombinezony jeszcze przed urodzinami dzidziek wiec napewno dotrze na czas.Jesli chodzi o rozmiar to chyba najlepiej jak sie zgadamy i bedzie dla wszystkich ten sam fason i rozmiar bo wtedy bedzie latwiej szyc Weroniczce ;-)
Ja proponuje rozm 68 ale jest nas wiecej i mysle ,ze kazda z nas musi tez pomyslec jaki by chciala i wtedy ustalimy cos co bedzie wszystkim odpowiadalo;-):cool2:

Do góry