reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

Ja uważam że kokosowy jest wygodniejszy od gryczanego i dlatego maleństwo będzie miało materac kokosowy a Staś musi spać na gryczanym. Nie nazeka więc jest dobrze.:tak:

reklama
ja chyba mojej malej kupie lozeczko rozkladane a malucha wsadze do lozeczka Ninki i materacyk przekrece na kokosowa strone...

jak skladaja sie turystyczne lozeczka?

Ja mam takie zwykle turystyczne i uzywam go jako kojca.Sklada sie bardzo latwo,jest tam jakis mechanizm i tylko trzeba nacisnac w odpowiednim miejscu i puszczaja jakies tam zawiasy czy cos.Jest dosc male po zlozeniu, niewiele wieksze od zlozonego wozka typu parasolka;-)

A ja dziewczynki dla choć minimalnego poprawienia humorku, znowu coś kupiłam...:-D I powiem szczrze, że to działa... bo troszki sie usmiecham dzięki temu...
Przydało by mi sie teraz wygrać w totolotka to bym nakupowała tyle tych rzeczy, że chyba juz bym zapomniała wogóle o sprawach nieprzyjemnych i niemiłych...

Oki więc
nr.1 to ten pajacyk co już mówiłam (że dla rówanowagi różowy) -identyczny niebieski już mam, jeden sprzedam jak sie dowiem kogo tam sobie nosze
nr.2 i 3 mój najnowszy łup, z przed chwilki wylicytowane ogrodniczki z Żyrafką... kupiłam je bo jakis taki sentyment mi do Żyrafek został... (po tatusiu dziecka, który nie wiedzieć czemu ale strasznie lubił Żyrafki:-D)

Dziewczyny zobaczcie co upolowałam na Allegro.....
http://www.allegro.pl/item228049489__early_days_kamizelka_futrzak_3_6_mies_od_1zl_.html
Ale najlepsza w tym wszystkim jest cena :szok:
Zalicytowałam z głupa, dałam max 3zł zeby z prezesyłka było 10zł ale nie łudziłam sie że to pójdzie tak tanio, bo to jest NOWE!!!
hahaha
Normalnie bezcen i szczerze powiem, że jak bym miała to sprzedać za taką kase, to wolała bym oddać znajomym za darmo... bo i na poczte trzeba iśc wysłać i prowizje na allegro + za wystawienie zapłacić... Niewiem czy ta laska zarobiła na tym nawet 1,50zł:-D

A i wogóle to mamuska mnie ostatnio zaskoczyła, bo tak mi troszke przykro już było że ja kupuje ciuszki i wogóle, a ona...:-( Kupuje ubranka dzieciakom mojej siostry, a mojemu maluszkowi nic...:-(
No i w niedziele była na jakims targu czy gdzies i przywiozła mi 4 bodziaki i 2 śpiochy... a jakie kochane...:tak::-)
Ucieszyłam sie jak głupia bo tak mi dziwnie było, że mama moja jakos sie nie może przekonać do tego maluszka... no ale widze że cos ruszyło w dobrym kierunku...:-)

reklama
Do góry