reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

Hmm no to faktycznie drogo za ten material sobie licza.Nie wiem jak dla mnie to moze byc i z grubego polarku ale tez oczywiscie w kroju misia.Jesli dziewczyny sie nie zdecyduja na taki to ja prosze (jesli da rade) o taki jak bedziesz szyla dla swojego szkraba.Mi akurat zalezy na niskiej cenie.A misiowy kroj rozczula mnie nawet jesli jest z polarku.
A co z materialem(cena) ,kurcze nie wiem jak sie to nazywa, ale wyglada jak taki mocno skulkowany polar.Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi:sorry2:;-)

reklama
ANECZKA cena polarow wynosi w granicach 14 zl za metr. A moim zdaniem i z doswiadczenia wiem ze futerko po wypraniu bedzie bardzo dlugo schlo a polarek w trzy godziny jest juz suchy. Taki z podszewka pewnie troszke wiecej schnie ale wiecej niz dzien to nie.

No a ja sie zapisuje na polarek.Dogadam sie z Toba Weroniczko i ewent.innymi chetnymi co do kolorku itd. ja sie dostosuje oby nie byl rozowy;-) Moze jakis bezowy zeby byl unisex:confused::happy:
Zobacze jeszcze bo gdzies widzialam kombinezonik wlasciwie pajacyk z fajnego materialu ale nie z futerka.Jak znajde to pokaze o co mi chodzi, moze to nie jest tez takie drogie.
O juz mam.Oczywiscie chodzi o material zewnetrzny bo chcialabym ocieplany kombinezon na zime;-)
www.allegro.pl/item228144654_niezwykle_uroczy_misiowy_kombinezonik_3_6_m_.html

A co z reszta dziewczyn???Nie ma juz chetnych na kombinezonik? Wypowiadajcie sie na temat kroju, materialu bo czas juz goni :cool2::tak:

Ja tez sie z checia skusze na takiego misia :tak: Podoba mi sie cos w stylu co Aneczka pokazala, albo cos w stylu spiworka ze zlaczonymi nozkami i kolor najlepiej berzowy albo kremowy... bo ja niestety nadal nie wiem co nosze w brzuszku :-p

a ja dostosuje sie do wiekszości ....chociaz nadal jestem za krotkimi misiowatymi uszkami, bez mordki i innych bajerów:tak:
kolor? byle nie był rózowy..a no i zanim podejme ostateczna decyzje prosiłabym weroniczke o dokładne koszta.

Aneczka ja mam już dwa kombinezony dla małego. Jeden właśnie z polaru, drugi grubszy.
Aniu, mimo wszystko ;-) bardzo dziękuję za propozycję.

reklama
Chodzi mi wlasnie o taki spiworek jak pokazala Ewa na drugiej fotce. To bedzie zima, maluszek bedzie mial kilka dni czy tygodni i mysle ze to bedzie odpowiednie :tak: Ja sie na taki pisze juz dzis berzowy albo kremowy :tak:

Do góry