• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dla dzidziusia

Hmm no to faktycznie drogo za ten material sobie licza.Nie wiem jak dla mnie to moze byc i z grubego polarku ale tez oczywiscie w kroju misia.Jesli dziewczyny sie nie zdecyduja na taki to ja prosze (jesli da rade) o taki jak bedziesz szyla dla swojego szkraba.Mi akurat zalezy na niskiej cenie.A misiowy kroj rozczula mnie nawet jesli jest z polarku.
A co z materialem(cena) ,kurcze nie wiem jak sie to nazywa, ale wyglada jak taki mocno skulkowany polar.Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi:sorry2:;-)

reklama
ANECZKA cena polarow wynosi w granicach 14 zl za metr. A moim zdaniem i z doswiadczenia wiem ze futerko po wypraniu bedzie bardzo dlugo schlo a polarek w trzy godziny jest juz suchy. Taki z podszewka pewnie troszke wiecej schnie ale wiecej niz dzien to nie.

To ja jako pierwsza chętna poprosze z misia, tzn z futerka...
Tzn jeszcze nie teraz, najpierw skombinuje kaske, jak już bede miała to napisze Ci priva Weroniczko to sie dogadamy juz konkretniej co i jak oki;-)

No a ja sie zapisuje na polarek.Dogadam sie z Toba Weroniczko i ewent.innymi chetnymi co do kolorku itd. ja sie dostosuje oby nie byl rozowy;-) Moze jakis bezowy zeby byl unisex:confused::happy:
Zobacze jeszcze bo gdzies widzialam kombinezonik wlasciwie pajacyk z fajnego materialu ale nie z futerka.Jak znajde to pokaze o co mi chodzi, moze to nie jest tez takie drogie.
O juz mam.Oczywiscie chodzi o material zewnetrzny bo chcialabym ocieplany kombinezon na zime;-)
www.allegro.pl/item228144654_niezwykle_uroczy_misiowy_kombinezonik_3_6_m_.html

Ja tez sie z checia skusze na takiego misia :tak: Podoba mi sie cos w stylu co Aneczka pokazala, albo cos w stylu spiworka ze zlaczonymi nozkami i kolor najlepiej berzowy albo kremowy... bo ja niestety nadal nie wiem co nosze w brzuszku :-p

a ja dostosuje sie do wiekszości ....chociaz nadal jestem za krotkimi misiowatymi uszkami, bez mordki i innych bajerów:tak:
kolor? byle nie był rózowy..a no i zanim podejme ostateczna decyzje prosiłabym weroniczke o dokładne koszta.

reklama
Chodzi mi wlasnie o taki spiworek jak pokazala Ewa na drugiej fotce. To bedzie zima, maluszek bedzie mial kilka dni czy tygodni i mysle ze to bedzie odpowiednie :tak: Ja sie na taki pisze juz dzis berzowy albo kremowy :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry