Ataata
Grudniowa Mama '07
Dobra dziewczyny... to ja już chyba wybrałam wózek... No poprostu sie nim zauroczyłam i koniec kropka ;-)
Oto on: (tzn któryś z nich)
Oto on: (tzn któryś z nich)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

;-)

Hihi nie nie wydaje Ci sie, ma czarne futerkoWOW :-):-):-) Ataata ten wózek ma foterko czy mi sie wydaje![]()

a co do tego co zaproponowałam Doticzce, to powiem szczerez że fakt futerko to juz totalne przegięcie bo ten wózek przez to wyglada jak cyrk na kółkach, ale jakby go nie było to sama bym sie nad nim zastanowiła bo uwielbiam połączony kolor czarny z czerwonym.
, i jestem na TAK jeśli chodzi o wzsystko poza wagą... 21kg
Pozatym jest w sam raz bo nie za miękki nie za twardy, wszystko fajnie i ładnie podobierane rączka też ok.
hahaha
albo podał mi 2 linki sklepów internetowych które z nimi współpracują i mają ich wózki i można sobie zamówić.