reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

Ja kupowalabym wiecej ale narazie czekaja Nas troche wazniejsze wydatki jak ubezpieczenie za auto,przeglad no i cala przeprowadzka.
Nie chce narazie nic wiecej kupowac bo przy przeprowadzce to tylko klopot bedzie. Przeprowadzamy sie jakos pod koniec pazdziernika wiec jeszcze caly listopad bede miala na zakupy. Chce juz pod koniec listopada miec wszystko gotowe na przyjscie maluszka na swiat :tak:
Lozeczko nie dlugo poprosze siostre zeby zamowila z allegro to troche potrwa zanim przyjdzie do nas.
A wanienke,wozek i reszte rzeczy kupie w listopadzie albo i na poczatku grudnia.

reklama
Ja mam trzy duże pudełka rzeczy dla Małego. Za dużo pisania co już jest ;-) chyba troszkę "przegięłam" z ilością... Poza tym już zaczynają się prezenty od gości...
No i mamy też łóżeczko, które Wam już pokazywałam i na dniach mamy kupić wózek. Czekam też na zamówiony materacyk do łóżeczka. A wanienkę mam dostać w prezencie. Na listopad moja siostra szykuje "baby shower", więc zabroniła mi już robić zakupy, bo zaproszone dziewczyny nie będą miały co podarować Adaśkowi ;-)

No niestety Ataata nie chcialabym nastawiac sie na chlopca lub dziewczynke kupowac jeden kolor a potem sie rozczarowac ;-) Moja mam ostatnio przyslala dwa identyczne kocyki polarowe tylko jeden rozowy we wzorki a drugi niebieski :-D
Ja jednak uwazam ze to nie ostatnie i jak kupie unisex to bede miala dla drugiego (ktokolwiek by to byl):tak:

Belka no słodziutkie te kapcioszki ;-)
idealnie do mikołajkowych śpioszków

Ataata a ty kiedy będziesz wiedziała jaka płeć twego skarba?

reklama
belka ja też mam wszystko raczej Unisex, choć przyznam sie bez bicia, że mam 2 identyczne misiowe pajacyki, jeden różowy, drugi niebieski :-D
A no i śpiochy różowe w kwiotki, ale to kupione przez moją mamcie.. bo stwierdziła że takie do spania to mogą być i różowe dla chłopca:-D

Ewcia no ja dopiero mam USG 6 listopada, więc jeszcze kupa czasu. No i oby malec sie nie wywinął wtedy dupką, albo jakoś tak że niebedzie widać, bo sie chyba popłacze;-)

Do góry