reklama
hmmm.... to ja zadam takie straszliwie glupie pytanie. czy Dzidziusia kapie sie w pokoju?????? bo zobaczylam w pokoju Adasia wanienke i mnie naszla taka refleksja.
chyba juz pora kupic drugi tom poradnika, bo ciaza sie konczy, a ja zielona jestem
poza tym Ewa, bardzo mi sie podoba lozeczko! zaraz sobie poszperam na watku jakie to dokladnie jest.
chyba juz pora kupic drugi tom poradnika, bo ciaza sie konczy, a ja zielona jestem

poza tym Ewa, bardzo mi sie podoba lozeczko! zaraz sobie poszperam na watku jakie to dokladnie jest.
belka
Klub grudniówek'07
soida co do kapieli dzidziusia to kazdy kapie gdzie i jak uwaza :-) u mnie na przyklad w domu moja siostrzyczka byla kapana w pokoju bo w lazience nie bylo miejsca zbytnio. Ja tez bede kapac w pokoju bo nie wiem jak by to mialo wygladac w lazience. A i w pokoju bede miala przygotowane na przewijaku wszystkie kosmetyki i ubranka wiec bedzie szybko i latwo 

Soidka, z kąpaniem jest tak jak Belka pisze - gdzie Wam wygodniej ;-)
My na początku też myślimy o pokoiku, aby pod ręką wszystko mieć i z golaskiem po mieszkaniu nie biegać ;-)
A co do łóżeczka to to dzięki ;-) a poniżej link
Łóżeczko turystyczne kojec CENA HURTOWA !!! (255782667) - Aukcje internetowe Allegro
My na początku też myślimy o pokoiku, aby pod ręką wszystko mieć i z golaskiem po mieszkaniu nie biegać ;-)
A co do łóżeczka to to dzięki ;-) a poniżej link
Łóżeczko turystyczne kojec CENA HURTOWA !!! (255782667) - Aukcje internetowe Allegro
ewa pokoik super
agata dziękuj bogu, ze nie kupiłaś tego leżaczka....
;-)
soida co do kapania to faktycznie jest to sprawa indywidualna, ale chyba większość rodziców kapie w pokoiku by mieć wszystko pod ręka. ale pamietaj ze wazna jest temperatura w pomieszczeniu by dzidzia nie zmarzła. my np. jak urodził się damianek musielismy przed kąpaniem troszke podgrzewać farelka.
teraz na szczescie mamy ciepłe mieszkanie wiec nie bedzie problemu;-)

agata dziękuj bogu, ze nie kupiłaś tego leżaczka....

soida co do kapania to faktycznie jest to sprawa indywidualna, ale chyba większość rodziców kapie w pokoiku by mieć wszystko pod ręka. ale pamietaj ze wazna jest temperatura w pomieszczeniu by dzidzia nie zmarzła. my np. jak urodził się damianek musielismy przed kąpaniem troszke podgrzewać farelka.
teraz na szczescie mamy ciepłe mieszkanie wiec nie bedzie problemu;-)
reklama
Podziel się: