reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dla dzidziusia

reklama
hmmm.... to ja zadam takie straszliwie glupie pytanie. czy Dzidziusia kapie sie w pokoju?????? bo zobaczylam w pokoju Adasia wanienke i mnie naszla taka refleksja.

chyba juz pora kupic drugi tom poradnika, bo ciaza sie konczy, a ja zielona jestem :baffled:

poza tym Ewa, bardzo mi sie podoba lozeczko! zaraz sobie poszperam na watku jakie to dokladnie jest.

soida co do kapieli dzidziusia to kazdy kapie gdzie i jak uwaza :-) u mnie na przyklad w domu moja siostrzyczka byla kapana w pokoju bo w lazience nie bylo miejsca zbytnio. Ja tez bede kapac w pokoju bo nie wiem jak by to mialo wygladac w lazience. A i w pokoju bede miala przygotowane na przewijaku wszystkie kosmetyki i ubranka wiec bedzie szybko i latwo :tak:

Ewa az sama do siebie sie usmiechnelam jak przeczytalam Twoj post, a szczegolnie '...z golaskiem po mieszkaniu...' :-D:tak:
To takie slodkie...taki maly golasek :-D:blink:

ewa pokoik super:tak:

agata dziękuj bogu, ze nie kupiłaś tego leżaczka....:tak:;-)

soida co do kapania to faktycznie jest to sprawa indywidualna, ale chyba większość rodziców kapie w pokoiku by mieć wszystko pod ręka. ale pamietaj ze wazna jest temperatura w pomieszczeniu by dzidzia nie zmarzła. my np. jak urodził się damianek musielismy przed kąpaniem troszke podgrzewać farelka.

teraz na szczescie mamy ciepłe mieszkanie wiec nie bedzie problemu;-)

reklama
Do góry