iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Mozi Wszystkiego najlepszego z okazji imienin! Zdrowia,szczęscia i spełnienia marzeń!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozi Wszystkiego najlepszego z okazji imienin! Zdrowia,szczęscia i spełnienia marzeń!
![]()
Oj Zuzkus, sama też niecierpie, jak mi M. włazi do pokoju i truje, że znowu piszę na bbWitam!:-) Bylam z rana na necie i nawet na bb zagladlam ale trudno pisac jak sie ma aniola stroza za plecamiteraz uspil Macka...i siebie wiec mam chwilke relaksu
;-)
Ja straszna pedantka jestem i wkurza mnie balagana tu i dzieci i m balaganiarze...zadne sie na mnie nie podalo
Ale pilnuje sie i staram sie sprzatac w granicach rozsadku. A w pokojach swoich dzieci same sprzataja...lub powinny...i dopiero jak nic znajsc nie moga to sie zabieraja do wielkich porzadkow. A tylko jak korytarzem przechodze to drzwi zamykam zebym balaganu nie widziala
Co do sluzby zdrowia to ja sie nawet nie wypowiadamZ Ania do okulisty...to ona na NFZ przyjmuje 2 godziny raz w tygodniu i terminy na 4 miesiace do przodu a jak prywatnie to jutro
Krzys mial testy wyznaczone tez z 3 miesiecznym wyprzedzeniem. Wypadly akurat w dzien porodu Mackaale M pojechal i zrobili.
Nie mowiac o tym ze ja na zadu*** mieszkam i u nas to tylko pediatra i lekarz rodzinny a jacys specjalisci to 25 km w jedna stroneszpital tez 25 km albo 35...jak kto woli
Dobra nie zanudzam. U mnie M w domu, dzieci prawie zdrowe bo Ania jeszcze troche kaszle, jutro na kontrole idziemy bo w niedziele chcemy Anie i Krzysia do moich rodzicow odwiezc bo chca dzieci na ferie
Co my bedziemy sami z mezem i Mackiem robic przez tydzien
Pozdrawiam:-):-):-)
dziekuje dziewczynydolaczam sie do zyczen! wszystkiego naj naj:-)