reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dlaczego tak jest...

Mozi Naju 100 lat kochane

ja w końcu mam wyleczonego zęba tfu tfu oby juz było oki dali dziś lekarstwo i licze ze to koniec męczarni 2 tygodniowej zreszta

mamy 3 dni wolne wiec dziś dzieciaki w domu zostały szwagierka zgodziła sie wpaśc na chwilkę do nas posiedziałą z maluchami a ja załatwiłam tego zęba i po mopsach bo wypytuje o dodatki do posiłków w przedszkolu i dodatki mieszkaniowe zobaczymy czy któryś przyznają

my do dziadkó w neidziele idziemy a preznet daliśmy w tamtą niedziele bo kalendarz zrobilismy pochwalę sie a co mi tam

Zobacz załącznik 198845

do babci z daleka zadzwoniliśmy ja do jednej żyjącej też zadzwoniłam liczy sie pamięć a dziś do dziadków bo 2 żyją podzwonie

reklama
Kochane!:-)
Rodzice dzis przyjechali i zabrali do starszaki do siebie. Maciej juz spi...a my z M pijemy piwko...cichoooo az w uszach dzwoni:szok::-D:tak:

Pozdrawiam!:-)

Rodzice dzis przyjechali i zabrali do starszaki do siebie. Maciej juz spi...a my z M pijemy piwko...cichoooo az w uszach dzwoni:szok::-D:tak:

Jeju ale macie fajnie:tak::-):tak:smaka mi zrobilas tym piwkiem...chyba tez sie skusze tym bardziej ze fajne chipsy dostalam o smaku ziemniaka z maselkiem:-)i tez cisza w domku...Jula zasnela niedawno:tak:

Święto Lasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Młodszy śpi, Julka uczy się literek, Piotrek przed tv ruga na mecz:dry: A ja zapijam myśli sokiem wielowarzywnym :-D Dobranoc Kochane, u nas nic nowego, takie Kopiuj-Wklej. @ wciąż brak :baffled:

Witam.Wpadłam tylko życzyc miłego weekendu.My wybywamy do teściowej na obiad .W poniedziałek idzie na operacje tych haluksów czy jak to się zwie nie wiem,to co na stopach rosną takie kości:-p:sorry2:Kilka miesięcy będzie w domu na zwolnieniu.
Gosia ja też czekam na @.Tyle że ja odstawiłam tabletki anty i pewnie dlatego mam jakieś opóżnienia,mam nadzieje!:baffled:

reklama
Dzien dobry:-)

Super na dworzu,wlasnie wrocilysmy z sanek...takie super powietrze,zero wiatru..mrozno:-)Jula wyszalala sie z moim siostrzencem.

Rano jak wstalysmy po 8 i jak temperatura byla -19 stopni to spanikowalam i taxi przyjechalysmy do mamy.Moje autko ma problemy :-(a malz w pracy wiec dojedzie pozniej do nas.Tutaj lubie wychodzic na gorke bo jest bardzo blisko..tereny fajne i duuuuoooo sniegu.

Iwonka odstawiasz tabletki bo planujecie dzidziusia:sorry2:;-)
Czy bedziesz musiala pomagac tesciowej:confused:blisko Was mieszka:confused:

Milego dnia Wam zycze:-)

Do góry