reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dlaczego tak jest...

widzisz, ja nie kupuję gotowych ciast, to nie wiem:-D nienowoczesna jestem:zawstydzona/y::-D widocznie w zamieszaniu jakie u nas na wątku nie doczytałam ze to ciasto marketowe;-)

nadal tylko z doskoku jestem, wróciliśmy, nie zamarzliśmy jakimś cudem, czapka młodego się sprawdziła, a teraz szybko do roboty muszę siadać.

reklama
witam się i ja:-)
powiem Wam,że mam w pracy taki zapiernicz że ledwo czas na śniadanie znajduję:sorry2:
oby ten stan nie potrwał zbyt długo:sorry2:
u nas cały czas utrzymuje się tempka w granichach minus 20 stopni,a na wieczór zapowiadaja opady śniegu i silne wiatry:no:
Muminka gratuluję II:tak::-D
Anaconda wpraszam się na ciasto bo dawno nie piekłam:-p

Hejka!:-)
Wczoraj przywiezlizmy dzieciaki...i po porzadku nie ma sladu:no::dry: Najpierw nie mogly sie Mackiem nacieszyc, tacy stesknieni:happy2::szok: a teraz leja go rowno:wściekła/y:

M dalej w domu--->reszta na zamknietym;-)

Muminka gratuluje!!!

pozdrawiam:-)

U nas też zapowiadają śnieżycę i podobno zima ma trzymać do końca lutego z mniejszymi i większymi mrozami:sorry2::sorry2:
Maja coś mi się rozkłada, nasmarowałam ją pulmex baby i zobaczymy jak minie noc. Jakby co to jestem z teściową umówiona że jutro rano dzwonię żeby nie przyjeżdżała a małą zostawię w domu, chciałabym jednak żeby poszła bo tak się cieszyła że babcia do niej do przedszkola przyjedzie, szkoda by było gdyby choroba pokrzyżowała plany:-:)-(

U nas też zapowiadają śnieżycę i podobno zima ma trzymać do końca lutego z mniejszymi i większymi mrozami:sorry2::sorry2:
Maja coś mi się rozkłada, nasmarowałam ją pulmex baby i zobaczymy jak minie noc. Jakby co to jestem z teściową umówiona że jutro rano dzwonię żeby nie przyjeżdżała a małą zostawię w domu, chciałabym jednak żeby poszła bo tak się cieszyła że babcia do niej do przedszkola przyjedzie, szkoda by było gdyby choroba pokrzyżowała plany:-:)-(
I jak dzisiaj Maja? Zdrówka :*
Hejka!:-)
Wczoraj przywiezlizmy dzieciaki...i po porzadku nie ma sladu:no::dry: Najpierw nie mogly sie Mackiem nacieszyc, tacy stesknieni:happy2::szok: a teraz leja go rowno:wściekła/y:

M dalej w domu--->reszta na zamknietym;-)

Muminka gratuluje!!!

pozdrawiam:-)
Ach, słodkie uroki bycia mamą :baffled::-D

Wczoraj Mały zasnął po 5 i spał mi do rana, Julka też po 7 padła. M. otworzył winko i wybieraliśmy ... fontannę do ogrodu :-D
Potem oglądaliśmy w tv "misia" i jakoś zlecialo do teraz. Idę dziś na szczepienia z Radusiem, a M. wysylam z Julką po wielkie zakupy. Oczywiście z listą ode mnie :-D Miłego dnia Mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
711_tulipany.jpg

Uwielbiam tulipany, jak moja mama. Jesienią nasadziłam ich tyle, tylko cieszyc sie nie bedę mogła, bo przecież wyjeżdżamy :sorry2: Za to teściówka bedzie miała frajdę:cool2:

Witam
Maja wstała z zatkanym nosem i kaszle ale puściłam ją do przedszkola, tylko się obawiam żeby jej panie nie wróciły z powrotem. Jak tylko wstała to zaczęła pytać czy idzie i czy na pewno babcia przyjedzie - nie miałam sumienia zostawić jej w domu, ale jutro niestety lekarz nas chyba czeka:-:)-(
Pozdrawiam mamuśki i idę sprzątać bo inspekcja teściowej będzie:-p:-p:-p

witam:-)!!spijam herbatkę i zaglądam!
nas zasypało:szok::szok::szok: zaczęło wczoraj koło 14 i dopiero rano przestało!nie przesadzę pisząc że mamy śniegu po kolana:baffled::baffled::baffled: ehhh mróz odpuścił chwilowo bo jest koło 0.Normalnie zima pełną gembą!
co dobrego??

zima na całego i u nas - śnieg padał całą noc i nie ma zamiaru przestać. kończę właśnie kawkę, a jak wyślę wszystko co wysłać miałam zajrzę na dłużej:tak:

reklama
Do góry