reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry
my dziś w domu bo jest tak zwane Swięto edukacji Narodowej
hmmm szkoła zamknięta wiec nie mam jak do przedszkola z młodym jechać wypisałam mu usprawiedliwienie bo takei maja wymogi musze pisac usprawiedliwienie do przedszkola dla 3 latka ja pikole hehehhehe

od rana coś robię bo zaginę w tych kartonach nierozpaowanych i jakiś taki bałagan mi sie tu wdarł w pokoje i kuchnie trza te skrzaty bałagające wypędzic lub krasnale bo nikt nie bałagani a jest brudno
wieczorem mamy zebranie w przedszkolu u Maksa moze w końcu powiedzą co z tym obiecanym dowozem do przedszkola dla wszystkich
i czemu leżaczków nei ma jeszcze i dzieci nie śpia w dzień
jutro mama idzie do szpitala bo ma b złe wyniki krwi i chyba przetaczac jej będa wrrr ona bidna załamana i jzu wciska sobie białaczke nie czekając na wyniki po przetoczeniu ale mysle ze kazdy by sie bał w końcu zyje z przeszcepem nerki wiec i tak przeszła sporo

dzis koleżanka bedzie oglądac blisko mnie tez parterowca bo chcą tu kupic i wpadnie na kawe dawnoo sie nie widziałyśmy a jak by sie udało ale bede miec sąsiadkę

reklama
dzien dobry
Agatulka usprawidliwienia dla 3 latka... troche smieszne. duzo zdrowka dla mamy

moja w przedszkolu, wczoraj popoludniu bylysmy jeszcze po kwiatki dla pani bo zapomnialam kupic jak po nia szlam do przedszkola.

dzien dobry
Agatulka usprawidliwienia dla 3 latka... troche smieszne. duzo zdrowka dla mamy

moja w przedszkolu, wczoraj popoludniu bylysmy jeszcze po kwiatki dla pani bo zapomnialam kupic jak po nia szlam do przedszkola.

wiem z eto dziwne
ale cos mi sie zdaje ze takei wymogi sa to przedszkole jest Unijne nic nie płace za to i wydaje mi sie ze takei maja wymogi a jak bede wiedziec ze nie ma byc go w przedszkolu to nic mi sie tam nei stanie jak napisze :p
dzieki zdrówka jej sie przyda im wiecej tym lepeij

Witam :-):-):-)
Ja już z rana na badaniach byłam, tym razem pobierali mi krew na hormon tarczycy i na elektrolity (cokolwiek to znaczy :sorry::sorry:) i jutro wyniki :tak::tak::tak:
Zaraz za zupę pomidorową się biorę bo dzwoniła koleżanka i chce mnie na spacer wyciągnąć. Wczoraj byłam z nią i jej dwuletnią córeczką na placu zabaw i Maja była dosłownie o nią zazdrosna, najpierw zaczęła do mnie mówić ze już jej nie kocham a potem zaczęła jęczeć bez powodu i być niegrzeczna, kurcze muszę nad tym z nią popracować bo szczerze powiedziawszy to mnie zszokowało :szok::szok:
Agatko dziwne z tymi zwolnieniami dla trzylatka ale jak takie wymogi to nie ma innego wyjścia jak pisać. Mojej kuzynki córcia też chodzi do unijnego przedszkola ale tylko trzy dni w tygodniu i tylko do godz.12.30 i też nic nie płaci :tak::tak:
Zdrówka dla mamy :tak::tak:
Madlen to fakt, chory chłop w domu to tragedia :szok::szok::szok:

Witam.Koniec ze słońcem ,chyba bedzie padac...:sorry:Ja kwiatkow nie kupowałam dla Vanesski ,chyba od tego jest trojka klasowa i ona organizuje takie podarunki dla nauczycieli.
Agatulka a to jest jakies nowe przedszkole że jeszcze nie maja leżaczkow? Moze potrzebują pdkladke jak sie rozliczają z kosztów utrzymania czy wyzywienia i tylko usparwidliwienie dziecka jest dowodem ze dziecka w danych dniach nie było.
O takich unijnych przedszkolach niesłyszałam.No i super by było jakby kolezanka blisko Was zamieszkałą,naprawde same pozytywy macie,jak sie tam przeprowadziliscie.:-)Super.Duxzo zdrowka dla mamy.Mam nadzieje że bedzie wszystko ok.

Anaconda nie wiem co zyczyc ale napewno raczej dobrych wynikow:tak:,co by nie rozwiązało twoich problemów z samopoczuciem:sorry:

Witam.Koniec ze słońcem ,chyba bedzie padac...:sorry:Ja kwiatkow nie kupowałam dla Vanesski ,chyba od tego jest trojka klasowa i ona organizuje takie podarunki dla nauczycieli.
Agatulka a to jest jakies nowe przedszkole że jeszcze nie maja leżaczkow? Moze potrzebują pdkladke jak sie rozliczają z kosztów utrzymania czy wyzywienia i tylko usparwidliwienie dziecka jest dowodem ze dziecka w danych dniach nie było.
O takich unijnych przedszkolach niesłyszałam.No i super by było jakby kolezanka blisko Was zamieszkałą,naprawde same pozytywy macie,jak sie tam przeprowadziliscie.:-)Super.Duxzo zdrowka dla mamy.Mam nadzieje że bedzie wszystko ok.

Anaconda nie wiem co zyczyc ale napewno raczej dobrych wynikow:tak:,co by nie rozwiązało twoich problemów z samopoczuciem:sorry:

tak przedszkole ruszyło od 01 10 2020 r wiec wsio nowe nie wyrobili sie pewnie z remontem i teraz urządzaja tak mi sie wydaje
ale damy rade bedzie spał łądniejw domu jak nie pospi w przedszkolu

agatulka, trzymam kciuki za twoją mamę:tak: mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. a przetaczanie krwi to przecież nie oznacza najgorszych chorób.

fajnie z tymi przedszkolami unijnymi. tak naprawdę nie wiedziałam nawet że są takie bez opłat.. u mnie poszło właśnie 180zł. dodatkowych kosztów typu ang. nie liczę.

Maciek w domu, na zajęciach wczoraj był, ale w rpzedszkolu od wtorku nie. kaszle brzydko, choć lekarka powiedziała że osłuchowo jest dobrze. jutro pewnie go jednak puszczę, bo mają występ z okazji dnia nauczyciela. i kwiatka jakiegoś kupię.. wypada.

a na zajęciach o wiele już lepiej. rozmowy i chyba groźba że go z nich zabiorę zrobiły swoje? w każdym razie podstawowy układ machania mieczem i ja już opanowałam, teraz będę z młodym ćwiczyć w domu:-D

za oknem mgła, taka typowo listopadowa pogoda. zimno.. aż się nigdzie wyjść nie chce. tak wiec póki nie muszę siedzę. i muszę sie do pracy przygotować, bo w weekend mam pierwsze zajecia w tym roku z zaocznymi.

Zagladam i ja! U mnie piekne sloneczko i choc w nocy byl przymrozek to teraz juz coraz cieplej wiec mykamy na spacerek. Ania w domu, Krzys w zerowce. Rano bylam z mackiem na badaniu krwi bo juz przwie przezroczysty i podkowy pod oczami, jutro winiki to zobaczymy co i jak. Dzis mialam jechac z chlopakami do alergologa czekam na wizyte od stycznia. zadzwonilam a panie w rejestracji ze dzis nie bo lekarki nie ma i dopiero za 2 tygodnie. Zrypalam zdrowo no bo jakbym pracowala to dzien wolny i co????

Pozdrawiam i zmykam na spacerek

reklama
Witam...czy mnie jeszcze pamiętacie:-D:-D:-D to ja!!ciągle ta sama;-)!!!
poczytałam z grubsza co u Was i skrobnę co u mnie!
wszystko oki,czas zasuwa niesamowicie -dopiero byl poniedziałek a tu jutro juz piątek:rofl2: i wolny weekend!jutro szkraby balują na urodzinach u koleżanki a my z mężusiem tez mamy wychodne-mała imprezka w stałym gronie;-)!!!a tak poza tym to wszyscy zdrowi i wszystko oki!!jesiennie się zrobiło wa wręcz bym powiedziała czuć zimę w powietrzu:baffled:!!
pozdrawiam Was cieplutko!!

Do góry