Brownie1992
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O wow... prawie 6 lat pełnego 100% starania się i 3 lata przed bez zabezpieczenia wiec prawie 9 lat bez efektów... Nie mialam owulacji co cykl , a moj partner okazało się, że według badań 0% prawidłowych plemników@HeraUnique jak możesz to podziel się swoimi doświadczeniami![]()
Wow! Niesamowite są takie historie, ale właśnie one dają nadzieję Staraczkom. To pokazuje, że natura sama decyduje za nasO wow... prawie 6 lat pełnego 100% starania się i 3 lata przed bez zabezpieczenia wiec prawie 9 lat bez efektów... Nie mialam owulacji co cykl , a moj partner okazało się, że według badań 0% prawidłowych plemnikówsuplementacje, monitoring cyklu, a szanse w koncu spadły do 0,2% szans na ciążę... Ja się gdzieś tam pogodziłam z tym, ale w sylwestra z 2022/2023 jeszcze gadalam z kuzynem mojego partnera i powiedziałam, ze nie bedziemy mieli raczej dzieci bo jest bezpłodny... Mój partner byl strasznie zły na mnie że to powiedziałam wiec się smiejemy że, z tej złości znalazł się jeden mocarz
w sylwestra kończyłam okres, a w styczniu zobaczyłam 2 kreski, ktore leżą teraz obok mnie
jak i dlaczego nie mamy pojęcia
on juz później bral tylko vitotal dla mężczyzn, a ja nie prowadzilam już zadnych monitoringów ani badań hormonów itd
mamy 100% zdrową dziewczynkę
![]()
Już niedługo, prawda kurowo? @Brownie1992Up upmoże jeszcze któraś z ex-staraczek zechce się podzielić swoim szczęśliwym rozwiązaniem?
![]()
@AScarlettUp upmoże jeszcze któraś z ex-staraczek zechce się podzielić swoim szczęśliwym rozwiązaniem?
![]()