Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak chcesz zajść w ciążę. Zainwestuj w testy owu. Owulacja potrafi nas zaskoczyć.Cześć dziewczyny. Jak to było u Was z zajściem w ciążę? W sensie takim, że udało się Wam zajść w dni niepłodne, czy w dni płodne, czy nie zwracałyście na to uwagi? Powiedzcie mi jak to było u Was? Są tu takoe z Was, które zaszły w ciążę zaraz po okresie?
A jeżeli się zaszło zaraz po?Nie da się zajść w ciążę w dni niepłodne. Jak sama nazwa wskazuje, nie jest się wtedy płodnym. Jeśli w danym dniu poczęło się dziecko, wynika z tego, że był to dzień płodny, choćby był zaraz po miesiączce czy nawet w jej trakcie. A jeśli zaszło się w ciążę "zaraz przed okresem", to znaczy, że ten okres wcale by wtedy nie przyszedł(gdyby tej ciąży nie było), tylko ok. 2 tygodnie później.
Pytam tak dlatego, ze znam przypadek, gdzie kobieta zaszła w ciążę w dzień po okresie. A wtedy to podobno czas niepłodny.A jeżeli się zaszło zaraz po?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
To jesteś w błędzie ja dwa dni po okresie miałam owulacje. Teraz już 37 tydz ciąży jest.Pytam tak dlatego, ze znam przypadek, gdzie kobieta zaszła w ciążę w dzień po okresie. A wtedy to podobno czas niepłodny.
Pytam tak dlatego, ze znam przypadek, gdzie kobieta zaszła w ciążę w dzień po okresie. A wtedy to podobno czas niepłodny.