Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Anastazzja, mnie też bolą nogi i krzyż co rano, dopóki tego nie rozchodzę.
Poza tym bolesnych dolegliwości nie mam. Raczej takie powodujące obciach i czasem stres: ledwo mieszczę się już w wannie. Jak w niej usiądę i się prysznicuję, to powstaje coś jakby tama - przede mną woda ucieka odpływem a z tyłu, za moim wielkim dupskiem (które jest tą tamą) zbiera się woda powyżej mojej dawnej talii. A jak wstaję to mam przed oczami sceny z Uwolnić Orkę :/
Mąż pomaga mi wysiadać z samochodu - mam fotel odsunięty do tyłu na maksa, a poza tym dość nisko mamy te fotele w samochodzie. Jak siadam za kółko muszę odsuwać fotel dalej niż mój M., chociaż jestem niższa - brzuch mi się inaczej za kierownicą nie mieści
No i ostatnio szłam sobie do apteki i jak mi młoda nie przywali w pęcherz na środku przejścia to się aż posikałam. Oczywiście pełna panika bo myślałam że to już wody. Ale stwierdziłam że nawet jak mam jechać zaraz do szpitala to i tak potrzebuję tych rzeczy z aptekiWięc doczłapałam do apteki, odstałam swoje 40 min. w kolejce (przede mną było 3 emerytów przebierających w aptecznych promocjach jak w ulęgałkach) - na próbę wciśnięcia się "na brzuch" usłyszałam "Pani kochana, a pani myśli że do apteki zdrowe ludzie przychodzą. Każdemu ciężko"
![]()
Pola z tą orką i tamą dałaś czadu, popłakałam się ze śmiechu :-):-)