Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi koleżanka mówiła, że jak ma się zgagę, to dziecko włosy będzie miećBo ja to już tak mam, że zawsze szukam pozytywów. Z tych ciągnięć też się trochę cieszę, że się wiązadła przygotowują.:-)
Tylko dla zgagi nie mogę znaleźć pozytywówSpać nie daje a ja nie umiem spać na siedząco.
- mit jeden z wielu, ale może to będzie jakiś pozytyw, że dzidzia w "czepku się urodzi":-)?A ile takich przesądów jeszcze jest, o matkoniki no przesad totalny, bo moja corka urodzila sie zupelnie lysa z malym lokiem, a ja zgage mialam taka, ze za smoka moglam robica czy w czepku, zobaczymy...
. Ja nie mam zgagi, więc niestety nie wiem co czujecie.

szlak!szlak! szlak! Myślałam że przeziębienie przeszło w sobotę ale jednak nie :-( wczoraj znowu czułam się kichowato ale z racji robienia pokoju nie zwracałam na siebie uwagi za bardzo ale dzisiaj to już kiepsko ze mną, katar i okropny kaszel. Słuchajcie mam taki kaszel że aż mnie brzuch rozbolał i prawie bym siusiu zrobiła.
Znacie jakiś domowy sposób na męczący kaszel ? dodam że teraz kaszlenie, kichanie, dłuższe śmianie się to czuję jakby mała mi miała zaraz wypaść eee... średnie uczucie.