reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dolegliwości ciążowe

trzymaj sie kochana;-) moze faktycznie ta grypa "zafalszowala" wyniki.. kciuki mamy mocno zacisniete, wiec musi byc wporzadku:tak:;-)

reklama
jak o grypie mowa to mnie wlasnie dopadla..mega wielka klucha w gardle nos powoli sie zatyka..gardlo boli..i ogolnie blleeee sie czuje a do tego jeszcze boli - kluje brzuszek lekko od wczoraj tak 2 cm od pepka ...wrrr..

Coś zauważyłam, że ogólnie kwietnióweczki chorowite są. Kurować się dziewczyny. Szybkiego powrotu do zdrowia wszystkim życzę i jak najmniej dolegliwości. Ja póki co (odpukać) ani razu nie załapałam nawet najmniejszego przeziębienia. Tylko ponarzekać mogę na chodzenie bo mały jest bardzo nisko ułożony i jak chwilę pochodzę to mnie boli.

proponuje *spam* - syrop dla kobiet w ciazy
ja sie nim lecze i naprawde jest super
tak tylko ze ja mieszkam w Irlandii i nie wiem czy tu cos takiego maja a ja w domu niestety nieposiadam

didi ty to chorowitka jestes, niedawno chorowalas i znow grypa?? bidulo ty
tak chorowalam w grudniu ..no i w czasie wesela sprzedalam wirusa zonie swiadka .heheh...i ona dluuugo horowala a ja w 3 dni zdrowa...no i w poniedzialek bylismy u nich i ich syn kaszlal kolo mnie i sprzedal mi wirusa...wiec kolo zamkniete

Ostatnia edycja:
tak tylko ze ja mieszkam w Irlandii i nie wiem czy tu cos takiego maja a ja w domu niestety nieposiadam

tak chorowalam w grudniu ..no i w czasie wesela sprzedalam wirusa zonie swiadka .heheh...i ona dluuugo horowala a ja w 3 dni zdrowa...no i w poniedzialek bylismy u nich i ich syn kaszlal kolo mnie i sprzedal mi wirusa...wiec kolo zamkniete
moze mama kupi i ci przesle

reklama
Właśnie zauważyłam, że zaczynają robić mi się maleńkie rozstępy na brzuchu :-( Do tej pory używałam oliwki i balsamu, ale jednak to za mało...

Kobitki proszę powiedzcie jaki jest dobry krem na rozstępy, co możecie polecić...

Do góry