reklama

Dolegliwości ciążowe

a mnie dziś strasznie brzuch boli, jak na okres - wiem, że niektóre z Was też tak miały (mają), ale i tak się zamartwiam, bo pierwszy raz mi się to zdarza :-( cały czas mam wrażenie, że zaraz coś ze mnie poleci... oby to była tylko moja wyobraźnia ehh :zawstydzona/y:

reklama
a mnie dziś strasznie brzuch boli, jak na okres - wiem, że niektóre z Was też tak miały (mają), ale i tak się zamartwiam, bo pierwszy raz mi się to zdarza :-( cały czas mam wrażenie, że zaraz coś ze mnie poleci... oby to była tylko moja wyobraźnia ehh :zawstydzona/y:
a nie zastanawialas sie ze to moga byc przepowiadaki

malea ja tez mam takie bole nie wiem od czego one sie biora ale mozliwe ze porod tuz tuz i to przez to albo poprostu dzidzia uciska nam na maciece wiem ze niektore dziewczyny tak maja a inne nie wiec kit wie o co chodzi:angry:

ja z kolei mam straszne bole plecow od 2 dni, szczegolnie jak wstaje...:baffled: i do tego skurcze lydek w nocy po ktorych bola mnie nogi caly dzien....:baffled:

a ja mam bol plecow jak dlugo siedze a nie wiem cy to ma cos wspolnego ale synek trzyma kolanka pod moimi zebrami i w tym samym miejscu z tylu mnie boli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry