Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
..no popatrz:-) moja sister rocznik 65, ja 78. Wyszla za maz, jak mialam 14 lat. A moja mama rocznik 41:-):-) zakupy fakt, meka, te wszystkie za duze i w dzikie wzorki sweterkiskunanka - znowu mamy coś wspólnego - między mną a moją siostrą jest 15 lat różnicy, ona rocznik 64 a ja 79, jak ja mialam 11 lat to wyszla za mąż i w tym samym roku urodziła córę, która w zeszlym roku skonczyła 18 lat, dopiero wtedy zaczelysmy sie dogadywać, bo wolalam juz z nia np isc na zakupy niz z mama (rocznik 39)

Pierwszy cykl i już ciąża.
, chcieliśmy poczekać kilka miesięcy, a tu taka niespodzianka, więc byliśmy w niezłym szoku.
Fakt, mialam dosć cieżką stojącą pracę w fabryce, moze mnie trochę to zahartowało...U mnie identycznie :-):-):-)Zaszłam w ciążę od razu po ślubie, może nawet w noc poślubną, chcieliśmy poczekać kilka miesięcy, a tu taka niespodzianka, więc byliśmy w niezłym szoku.
Z drugim dzieckiem mamy zamiar poczekać 2-3 lata, ciekawe jak wyjdzie:-)
Jeszcze z 3 lata temu takie teorie moja koleżanka wysłuchiwała na kursie przedmałżeńskim.to to wiem ale ze ona tego nie wiedziala??? tak szybko jedno po drugim chyba bym sie zalamala
Znam też rodzeństwo, bliźnięta ( chłopak i dziewczyna) styczniu i ich siostry też bliźniaczki w grudniu tego samego roku.

ona rocznik 64 a ja 79