Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam dokłądnie tak samo jak Ty, i w dodatku mam taki mały brzuszek,że trudno określić że jestemw ciąży. Wyglądam jak po większy obiadku.a mnie jakoś nic nie dolega aż się czasem boję czy na pewno wszystko ok

A co radzicie na cellulit, zawsze troszkę miałam na udach, ale prawie nie było widać. A teraz mam dość widoczny na udach i pośladkach, na razie mi to tak bardzo nie przeszkadza bo jeszcze nie jest tak ciepło, żeby odsłaniać całe nogi, ale już niedługo zrobi się gorąco
Może macie jakieś sprawdzone sposoby??
no i nie ma co oczekiwać rezultatów z dnia na dzień ale skóra napewno robi sie bardziej sprężysta... ja czasem jak sobie przypomnę to tak robie bo tez mam oznaki naszczęście w miarę małe jak narazie :-)
wczoraj kupiłam sobie fissan bo chwala go dziewczyny i jest niedrogi do 28zł za 100ml ale mi to na bardzo krótko starczy.... a wczesniej miałam farmaceris 150ml za 36zł i teraz przymierzam, sie do musstelli choc jego cena jest spora ok 140zł ale mam nadzieje że bedzie dobry... proszę opiszcie co robicie co stosujecie lub wasze znajome siostry i inne bo naprawde rozstepów juz bym do szczęścia nie chciała 
A u mnie dziś dołączyła się potworna dolegliwość- SKURCZ ŁYDEK, złapał mnie gdzieś ok 1 w nocy, płakałam normalnie, ból nie do opisania! mąż masował, napinał mięsień, ale nawet ruszyć nogą nie mogłam, do tego boli mnie nawet teraz po całej nocy! masakra, a magnez łykam, wiec pewnie nic wiecej i tak nie zrobię........
Szyszunka zgadzam sie to strasznie boli, jak czytam to co napisalas to tak jakby to ja pisala