ewusek1203
Fanka BB :)
Mnie się też zaczynają skurcze! Najgorzej jak się nieświadomie w nocy przeciągnę
A do tego ta zgaga. No i sucha skóra. Wyglądam jak jaszczurka 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja muszę napisac, że w ciąży czuję się niesamowicie dobrze :-) samopoczucie, apetyt, odbieranie świata, optymizm ... wszystko idealnie ... najchętniej to skakałabym do nieba ze szczęscia.
Jak ja zazdroszczę takiego sampoczucia:-)U mnie niestety na odwrót...ALe może to dlatego, że ciągle coś się dzieje... to zagrozenie na początku, to złe wyniki, to kamień w nerce...Od dziś mówie sobie codziennie: teraz już będzie tylko lepiej:-)i tak będzie:-)
Hej dziewczynki. Niedawno pisałam o skurczach Braxtona-Hicksa, że je mam... myślałam, że wszystko jest ok bo tak pisało w necie... i niby nadal jest dobrze, ale dzisiaj byłam u lekarza i powiedział, że jest stanowczo za wcześnie na takie skurcze... tzn.. one pewnie już u niejednej z nas występują, ale nie powinny być aż tak odczuwalne jak w moim przypadku były (tak jak opisywałam.. czułam się jakby ktoś mnie napompował tak że zaraz miałabym pęknąć aż musiałam się skulić.. po czym "powietrze" zaczęło jakby uchodzić...). Usprawiedliwił je jedynie fakt, że za pierwszym jak i za drugim razem byłam po dość sporym wysiłku... Tak że gdyby którejś z was się to przytrafiło to powiedzcie lepiej swojemu lekarzowi o tym.. no i zważajcie szczególną uwagę na to czy one wystąpiły samoistnie w spoczynku czy po jakimś wysiłku (szybki spacer, dłużej trwająca pochylona pozycja). Mój gin powiedział, że jeżeli będzie się to powtarzać częściej niż raz w tygodniu to mam od razu do niego przyjść..
Ma któraś z was też skurcze już????????????![]()