Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Eli mam tak samo jak Ty z tym bólem przy ponoszeniu się czy odwracaniu- okropny ból i ciągniecie
Ale skoro obie tak mamy to chyba normalne....
Ale skoro obie tak mamy to chyba normalne....Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale skoro obie tak mamy to chyba normalne....
strasznie sie boje dlatego zapisuje sie na wizyte, do tego dzisiaj rano jak wstałam miałam mokre prześcieradło jakby mi trochę wody odeszły, strasznie się boję:-
ale ruchy czuje wieć może nie jest tak źle;-)

hhyhyJa kustykalam w pierwszej ciazy, tez na prawa noge, bolalo jak cholera, i ktoregos razu malowalam sobie paznokcie u stop (znaczy juz wtedy to siostra mi malowala) wstala i jakby gdyby nic, reka odjal, zero bolu... Ale te mokre przescieradlo jest niepokojace..No chyba,ze sie tak spocilashhyhy

:-
jeśli chodzi o prześcieradło to wygladało9 to tak jakby mi wody odeszły
spodenki od piżamki też miałam mokre w tym miejscu, więc to na pezno nie było od spocenia się:-(
I czuję się osłabiona, cały czas jestem senna i jakoś ogólnie dziwnie się czuję. Jakby było ciągle bardzo niskie ciśnienie, w głowie mi się kręci....Ogólnie obraz nędzy i rozpaczy:-)