Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, a na wizycie w 36 tc. powiedział ze teraz brzuch powinien być twardy i napewno zaczna sie juz pojakiac skorcze przepowiadajace porod, tylko ja nie wiem co to sa skorcze
Czy tj. ciagniecie brzucha w dol to sa skorcze, najczesciej tak mam po siusianiu i jak wchodze po schodach...kasiunia jak dostaniesz skurczy to napewno je rozpoznaszEhehehe
![]()

ja nie wiem co to sa skorczeCzy tj. ciagniecie brzucha w dol to sa skorcze, najczesciej tak mam po siusianiu i jak wchodze po schodach...

... ale wzielam no-spe i powoli przeszlo...a godzine pozniej malutka znow zaczela wywijac nozkami i raczkami, wiec troche sie uspokoilam... ja skorcze mam od czasu do czasu i dzidzia mocno sie napina, bo mam mala macice i lekarz powiedzial ze dzidzius po prostu motywuje macice do rozciagniecia sie...ale nigdy nie byly tak regularne jak dzisiaj rano...i do tego tez mega bol w krzyzu.... no zawal na miejscu...