reklama

Dolegliwości ciążowe

mama2006 mi tez juz cosik leci no i ogromy bol piersi ,a oprocz tego pod koniec dnia odczowam bol nog i kregoslupa ale niestety to juz chyba taka dola kobietek ciezarnych buziolkiiiiii

reklama
Kurcze czy ja jestem jakaś inna? Mnie nie bolą piersi (tylko pierwsze trzy miesiące nie mogłam się dotknąc) nic mi nie leci z nich, nie mam ciemnych sutek ani paska na brzuchu. czuję się tylko strasznie ociężała tak jakby spuchnieta,ale wygladam raczej normalnie (jeżeli chodzi o uczucie opuchlizny :-D) No i to oddychanie szybciej sie męczę i odczówam chwilowe szybsze bicie serca tak jakby po wysiłku, ale dzieje sie tak jak np. siedzę lub już sie położę i bez różnicy w jakiej to będzie pozycji. Czy tylko ja tak sie czuję?

Tylko cyśki ,,objawy,, są podobne do moich :-)

bliznak moje cycki tez bez zmian, troche urosły, ale staników nie musiałam wymieniać, noszę tylko te pełniejsze, nie bolą i nic mi z nich nie leci, mnie męczy tylko ból kręgosłupa i rwa kulszowa :(

u mnie jest tak, że ze 3 dni raz na miesiąc pobolą mnie piersi, potem przestają, potem znowu..:/ nic nie leci, ale krecha mi się troszkę już zrobiła od pępka, w nocy latam z 4 razy siku, i jak mi się zachce, to długo nie potrzymam ;p jak siedzę długo w jednej pozycji to puchną mi stopy:( czyli pewnie pod sam koniec będę jednym wielkim spuchniętym BĄBLEM ;p

Tak patrząc po Was to chyba ze mną fizycznie nie jest źle. Nic mnie nie boli. Kręgosłup mam wyćwiczony (martwe ciągi przed ciążą się przydały;) Piersi od początku ciąży raczej się wypełniły a nie urosły i czasami jakby swędzą mnie brodawki ale poza tym nic.
Tylko psychicznie się źle czuje, ale to chyba normalne.

mam identycznie tylko u mnie jescze dochodzi pobolewanie w pachwinie ale mialam nie dawno wizyte i lekarz mowil ze szyjka w porzadku mloda tez wiec narazie sie tym nie martwie i staram sie odpoczywac:)

reklama
mi też twardnieje. Ale do szału mnie doprowadza, że jak posiedzę, to mi się spojenie rozłazi i później chodzę jak po ćwiczenu szpagatów czy całodziennej jeżdzie konnej, bo mnie w kroku kości bolą :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry