Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
bo wiem ze moja dzidzia sie wypycha dosc intensywnie i dlatego ..poleze chwile albo poglaszcze polaskocze i brzuch wraca do normalnosci
;-)gorzej jak napreza glowke i naciska mi na pecherz i doslownie nie potrafie nieraz opanowac siku
(jak starsza kobitka, albo jakbym byla po porodzie tuz)
. Nic mnie nie boli, co któreś twardnienie mam silniejszy skurcz dołu brzucha, ale po chwili wszystko ustaje. Max 15 sekund, ale za to jak często... Strasznie się dziś boję o Maleństwo. Co prawda fikołki robi i serduszko bije ślicznie, ale odkąd zaczęłam liczyć po 14 do teraz miałam około 40x twardy brzuch. No-spę forte wzięłam koło południa, bo przed 14 już kilka razy też mi stwardniał, ale jak widać nie pomaga. Jak często można brać w ciąży no-spę?a jaką dawkę Ci przypisał? i po jakim czasie przestała Ci twardnieć? Ja od tygodnia biorę dodatkowo magnez ale na razie tylko gorzej zamiast lepiejmi lekarz przepisal magnez na twardniecie macicy i jak reka odjal.