Luczynko,wiem wiem,ja tez Cie kocham.![]()
![]()
![]()
Agutko, Ty uwazaj sobie z takimi tekstami bo poki co jeszcze wyborow nie bylo i Kaczory moga Cie zamknac za takie wyznanie do kobiety

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Luczynko,wiem wiem,ja tez Cie kocham.![]()
![]()
![]()

, bo Ola zjada kaszke przed snem ok 19.30 i potem kaszka dopiero rano ok 7.
)
Agutko, Ty uwazaj sobie z takimi tekstami bo poki co jeszcze wyborow nie bylo i Kaczory moga Cie zamknac za takie wyznanie do kobiety![]()
A kaczory to mi moga podskoczyc,hahaha!

Jest zajeta spaniem.

Na badania musiałam jechać do szpitala dziecięcego na wydział endokrynologii .Tam po wstępnym badaniu miała robione pobieranie krwi z żyły co pół godziny i to pięć razy.O ile pamiętam to najpierw coś jej podali , żeby oznaczyć poziom hormonów a potem pobierając krew co pół godziny sprawdzali poziom hormonów.Trochę to było dla dziecka nieprzyjemne , miała założony wenflon na żyle i z tego pobierali krew.Nic nie mogła przez parę godzin jeść , co dla takiego małego dziecka jest trudne do zrozumienia.Po paru godzinach pojechaliśmy do domu .Wyniki były po paru dniach.Całe szczęście , że były w normie a małej kazali ograniczyć mięso z kurczaków i indyków.Podobno strasznie faszerują drób hormonami .PO roku chyba byłam na jeszcze jednej takiej kontroli i potem już miałam z tym spokój.Nie wiem jak teraz bada się poziom hormonów , może nie jest to takie nieprzyjemne jak kiedyś .W końcu ja to robiłam córce kilkanaście lat temu