reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

dolegliwości

Moniqo Ja mdłości za bardzo nie mam, troszke mnie dzisiaj wzięło ale nie wymiotuję! Bardziej męczy mnie zgaga i to kłucie po lewej stonie!!! Apetyt mam duży, ale za bardzo nie moge jeść słodyczy, bo łapie mnie zgaga!! Zresztą po wiekszości potraw mnie męczy!!!!

reklama
Apetytu w ogóle nie mam
ale zauważyłam że jak mnie mdli
to wystarczy mały gryzek suchej bułki i pomaga.

Ale jak poczuję że ktoś robi coś z grzybami to mam już odlot.....

Cyce - wielkie są - now stanik kupiłam ale bolą jak się ruszają np w nocy jak przewracam sie z boku na bok.

No i ide do szpitala.Ginekolog powiedziala ze mam szczescie ze przyszlam dzis...ze jutro byloby zbyt pozno..nie wiem kiedy wyjde..trzymajcie kciuki za maluszka..

Dziewczynki, nie pamiętam teraz na którym wątku, któraś z dziewczyn wkleiła adresy stron z filmikami rozwoju dzidziusia. Jeśli znacie te adresy to dajcie znać!!!

o kurcze Sugar - nie denerwuj sie tylko :) Bede trzymac kciuki :)

Ja tez bym chciala sobie moc tak pospac jak Wy,ale niestety moje dziecie mi nie da.Zuzia zwykle bryka od 6-7 rano do wieczora i nie zmrozy oczek nawet na 15 minut.
Ale dzisiaj jest ten dzien ,,niezwykly:,bo moja mala spi.Wracalysmy tramwajem,i w momencie gdy ja podnioslam na rece aby wysiasc,zasnela mi.Ale ona tak potrafi.Troszke sie nanosilam,bo od tramwaju mam niezly kawalek,no ale coz,na lawce nie moglam jej zostawic ;D Najgorzej bylo wniesc te 12 kilo na 3 pietro.Ale uff udalo mi sie...Zjem obiadek tylko,bo mnie ssie niesamowicie,i poloze sie obok malej.Moze pospie choc pol godzinki :)

W takim razie zmykam- i zyecze Wam rozniez milego dnia,kolorowych snow,smacznego...co bedzie pasowalo,sobie wybierzecie.

Katka

reklama
Ojej dziewczeta ale wymieszlam  ::) .. kawa mrozona, lody, lizak, kapusta kiszona  ::) .. a teraz mnie mdli okropnie ;D ... chyba zaraz przejde sie do magicznego punktu wydalania pewnych potraw ;D

Katka i jak przespalas sie troszke?? Corcia  pozwolila mamusi odpoczac ?? :)

Do góry